SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Becali: Steaua nu e legata

Stiri din Sibiu: Sport Adauga un comentariu »

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat luni ca echipa nu joaca foarte bine si nu se ridica la nivelul formatiilor puternice din Europa, dar a precizat ca nu vor mai fi transferati straini, insa Kapetanos va ramane, pentru ca l-a convins ca este un jucator valoros.

"Nu poti sa iti dai seama acum, dupa cateva meciuri, cum joaca echipa lui Dorinel Munteanu. Cert este ca noi nu avem o echipa legata in acest moment, asa cum s-a vazut in Liga Campionilor. Acolo, daca esti o echipa mare si vrei sa castigi un meci, te mobilizezi si o faci. Am vazut formatii care au facut acest lucru, dar noi nu putem sa il facem", a declarat Gigi Becali, care a adaugat ca Dayro Moreno, Zapata, Tiago si Kapetanos vor ramane in lotul Stelei, iar la formatia ros-albastra vor fi adusi si jucatorii imprumutati la Gloria Buzau, Bicfalvi, Litu si Tudose.

Referitor la meciul cu Fiorentina, din Liga Campionilor, care se va disputa pe 10 decembrie, in Bucuresti, Becali a spus: "Se vor intalni doua echipe de valoare apropiata, iar jucatorii nu vor avea nevoie de o motivare speciala. Ei se gandesc singuri ca trebuie sa bata in aceste asa zise finale. Sincer sa fiu, mi-as dori mult o victorie in acest meci, pentru ca ne-am califica in Cupa UEFA si am fi singura echipa din Romania care a ajuns in primavara europeana".

Becali a vorbit si despre sosirea lui Nicolae Dica la rivala de la CFR Cluj de la gruparea italiana Catania, desi mijlocasul e evoluat in Ghencea timp de 5 sezoane: "Nu ma deranjeaza venirea lui Dica la CFR Cluj. Asta e viata, ce sa faci? El e stelist in suflet? Ce inseamna asta? Azi nu mai exista suflet in fotbal. Banutul.... Asta e meseria lor si muncesc pe bani. Pai Mirel e stelist 100% si se zice ca pleaca la Inter. Peste un an jucam cu ei, dar atunci mai e stelist? Ca are o simpatie in suflet pentru echipa care l-a format, asta e altceva".

Piturca vrea doua victorii
Selectionerul nationalei Romaniei, Victor Piturca, a spus luni ca isi doreste sa inceapa anul cu victorii impotriva Serbiei si Austriei, in preliminariile CM, si s-a declarat convins ca elevii sai ii pot depasi pe sarbi, in ciuda faptului ca acestia trec printr-o forma foarte buna.

"Vreau sa incepem anul 2009 cu doua victorii, impotriva Serbiei si impotriva Austriei, ca sa putem avea sanse de calificare. Daca nu vom castiga cu Serbia, va fi foarte greu sa reusim calificarea. Serbia are un lot valoros, cu jucatori care evolueaza titulari meci de meci la echipele lor de club. Echipa lor nationala a avut rezultate bune in 2008 si pot spune ca Franta a castigat cu noroc in fata lor. Am certitudinea ca Romania poate bate Serbia, dar trebuie neaparat sa obtinem victoria si in Austria", a declarat Victor Piturca, luni, la reunirea reprezentativei divizionare de la Mogosoaia.

Selectionerul a apreciat ca jucatorul Jovanovic, de la Standard Liege, si-a exprimat sincer parerea cand a declarat ca nu cunoaste nationala Romaniei. "Era normal ca in afara de Mutu si Chivu sa nu cunoasca niciun jucator", a fost de parere Piturca, marturisind ca l-a observat deja pe fotbalist in meciul cu Austria, dar ii va cere referinte despre el si fostului sau coleg, Ladislau Boloni, actualul tehnician al lui Standard.
Doi pentru " nationala "

Antrenorul echipei nationale a Romaniei, Victor Piturca, a declarat luni ca si-ar dori ca dupa stagiul de pregatire de la Mogosoaia, macar doi jucatori tineri sa devina solutii viabile pentru reprezentativa de seniori, care are nevoie de "sange proaspat".

"Multi dintre acesti jucatori pot imbraca in viitor tricoul echipei nationale. Sper ca unul, doi, trei, patru jucatori sa ramana in vederile mele pentru primavara viitoare", a declarat selectionerul.

Mutu, recunoscator lui Frey
Internationalul roman Adrian Mutu i-a multumit portarului francez Sebastien Frey pentru ca i-a oferit banderola de capitan al Fiorentinei in partida de duminica cu AS Roma, desi acesta din urma fusese desemnat initial de Cesare Prandelli sa o poarte. "Gestul pe care l-a facut Frey mi-a facut o foarte mare placere, la fel si faptul ca antrenorul Prandelli a fost de acord. Sa fiu capitanul Fiorentinei este o mare onoare pentru mine", a opinat decarul echipei nationale.

Scolari, suparat pe arbitraj
Managerul lui Chelsea Londra, Luiz Felipe Scolari, este de parere ca centralul Mike Deane a influentat rezultatul din derby-ul cu Arsenal, scor 1-2, si vrea ca acesta sa-si ceara scuze pentru ca a validat eronat golul egalizator al echipei vizitatoare. "Vreau ca maine, dupa ce revede acea faza la televizor, Deane, sa-si recunoasca vina. Dupa acel gol marcat neregulamentar jucatorii mei si-a pierdut concentrarea, fapt care dus in cele din urma la infrangere ", a afirmat tehnicianul brazilian.

Milan umilita
AC Milan a pierdut, duminica seara, in epilogul etapei 14, in deplasare cu Palermo, scor 1-3, consemnand astfel prima infrangere dupa 12 runde. Golurile echipei gazda au fost marcate de atacantii Fabrizio Miccoli (49) si Edison Cavani (59) si de mijlocasul brazilian Fabio Simplicio (79), in timp ce pentru gruparea rossonera a punctat Ronaldinho, in minutul 82, din penalty.
in urma acestui rezultat Milan a coborat pe locul 3 in Serie A, la egalitate de puncte, 27, cu Juventus in clasamentul condus de Inter, cu 33 de puncte.


Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate luni, 01 decembrie 2008






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 18 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter