SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGBellu si Bitang, la final de contract

Stiri din Sibiu: Sport Adauga un comentariu »

Cei doi antrenori ai lotului feminin de gimnastica al Romaniei, Octavian Bellu si Monica Bitang, au afirmat ca se afla la final de contract, dar au infirmat zvonurile conform carora ar urma sa plece peste hotare. "Nu am declarat ca imi dau demisia, ca plec in strainatate. Nu stiu de unde au iesit toate aceste lucruri. Nimeni nu a iesit public sa spuna: «Gata, plecam de la lot, gata, ne dam demisia si abandonam totul». Ca sa faci un proiect trebuie sa cunosti optiunea copilului, a sportivului, daca mai continua sau nu. Nu am discutat ce vom face aici sau inainte de JO. Toata lumea are nevoie in primul rand de odihna, atat fizica, cat si psihica, pentru a lua decizii. Nu suntem genul de omaneni care sa luam decizii la cald sau la presiune", a spus Bitang.

"Cred ca toata aceasta tevatura a plecat de la faptul ca intelegerea cu federatia romana de gimnastica a fost pana la Jocurile Olimpice. Contractul expira la finalul acestei luni. Ce se va intampla dupa intoarcerea acasa, ce strategie va gandi federatia pentru urmatoarea etapa... O strategie poate sa cuprinda persoane sau sa nu le mai cuprinda... Cea mai mare ingrijorare trebuie sa o avem nu la colectivul tehnic, ci la colectivul de gimnaste. Sa lasam lucrurile sa se desfasoare normal. Acasa avem tot timpul sa discutam despre proiectul respectiv. Ne linistim la creier si dupa aia decidem ce vom face", a afirmat, la randu sau, Bellu.

Presedintele Federatiei Romane de Gimnastica, Adrian Stoica, crede ca Bellu si Bitang nu se vor desparti de gimnastica, precizand ca lucrurile se vor lamuri destul de repede, dupa ce va discuta cu ei despre proiectele pentru JO din Brazilia.

"Eu refuz sa cred ca Bellu si Bitang se vor desparti de gimnastica. Dupa ce o sa discutam, s-ar putea ca lucrurile sa se clarifice mai repede decat se asteapta toata lumea", a spus Stoica, in cadrul aceleiasi conferinte ce a avut loc la Londra.

in schimb, Ioan Dobrescu, secretarul general al COSR, este de parere ca proiectul de pregatire pentru urmatoarea editie a JO va dura mai mult, circa 3-4 luni, dupa ce se va stabili ce sportivi vor face parte din loturi.

"Se va inchide aceasta Olimpiada, se va inchide un program, Pol Romania. Federatia isi face analiza, comitetul isi face analiza impreuna cu federatia, in urma analizei se stabilesc noile strategii de comun acord. Se stabilesc nume de antrenori, nume de sportivi, obiective, prioritati. Se vor gasi surse de finantare si se va merge pe un proiect de comun acord. Nu cred ca o decizie se va lua astazi, nici in urmatoarele doua-trei saptamani. Lucrurile se fac in trei-patru luni, dupa ce se evidentiaza potentialul uman de care dispunem. Trebuie facuta si o evidenta a sportivilor care intra si care ies din lot. Este valabil la toate sporturile", a afirmat Dobrescu.

Presedintele COSR, Octavian Morariu, a tinut sa-i asigure pe tehnicienii Bellu si Bitang ca federatia romana de gimnastica va primi din partea institutiei sale tot sprijinul de care are nevoie pentru a obtine performante si in viitor.

Gazeta Sporturilor a scris, ieri, ca Octavian Bellu si Mariana Bitang vor parasi conducerea tehnica a lotului feminin dupa Jocurile Olimpice de la Londra, urmand sa antreneze in strainatate.

in iunie 2010, Octavian Bellu si Marian Bitang au revenit, dupa 5 ani de pauza, la conducerea lotului feminin de gimnastica al Romaniei.

Gimnastica a adus 3 medalii, o treime din cele obtinute de Romania la Jocurile Olimpice de la Londra: una de aur prin Sandra Izbasa la sarituri, una de argint prin Catalina Ponor la sol si una de bronz, in concursul pe echipe.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 09 august 2012


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 23 februarie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter