SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGBestiile cu ochi de inger

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »

Cinci baieti din Şelimbar, cu varste de pana in 10 ani au violat un copil de sase ani

in acest an au avut loc nu mai putin de 10 violuri iar victimele sunt minori, cu varste de pana in 14 ani
Şelimbar. Aici a fost ultimul caz de viol din judet, in care victima a fost un copil. De aceasta data, agresatorii nu avea nici ei mai mult de 10 ani. Sibiul european aduce o statistica ce inspaimanta orice om normal. in acest an s-au inregistrat la Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu nu mai putin de zece violuri, dintre care unul soldat cu deces. Iar diferenta fata de primul semestru din 2007 este ingrijoratoare. in aceeasi perioada a anului trecut s-au comis patru infrctiuni de viol in tot judetul Sibiu, doua dintre victime fiind minore cu varsta pana in 15 ani.

Statisticile despre violurile din ultimii doi ani sunt triste si macabre. Numarul acestora creste, iar varsta victimelor este in continua scadere.
in toate cele zece cazuri de la inceputul acestui an si pana in prezent este vorba de victime minori, cu varste mai mici de 14 ani. Printre victime nu sunt numai de fetite, ci si baieti. Unul dintre ei are sapte ani si este din localitatea Darlos, iar altul are 6 ani si a fost violat la inceputul lunii iunie in Şelimbar. Acesta din urma a fost obligat sa intretina relatii sexuale de catre cinci baieti ale caror varste sunt cuprinse intre opt si zece ani. Acest caz este unul din cele trei violuri in grup de anul acesta. Un alt amanunt demn de a fi consemnat este ca autorii care au actionat in grup sunt toti minori sau pana in 19 ani.

in primele luni ale acestui an, comparativ cu aceeasi perioada din 2007, numarul grozaviilor de acest fel s-a dublat. La Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu nu mai putin de zece violuri dintre care unul soldat cu deces au fost inregistrate in 2008. in aceeasi perioada a anului trecut s-au comis patru infractiuni de viol in tot judetul Sibiu, doua dintre victime fiind minore cu varsta pana in 15 ani.

Acolo unde nu alcoolul a fost factorul dezinhibator, care i-a facut pe agresori sa treaca limita care diferentiaza un om de un monstru, explicatia data de anchetatori este spiritul de turma. „Cele mai multe violuri s-au produs sub influenta alcoolului. Odata dezinhibati, le dispar orice limite. Apoi au un soc toti si nu sunt in stare sa spuna ce i-a determinat sa comita astfel de fapte ", precizeaza procurorul Calin Tatu, purtator de cuvant al Parchetului Sibiu. Profilul violatorului releva un om care provine din patura de jos a societatii, dintr-o familie dezorganizata, fara ocupatie si cu un comportament agresiv.
Psihologul ne spune ca violul exprima putere iar comportamentul celor care abuzeaza sexual mascheaza propriile slabiciuni, in functie de personalitate. "Este un tip de comportament impus ", spune Aniela Minu, psiholog specialist. Ea spune ca majoritatea cazurile de violatori din randul minorilor au la origine convingerea ca individului i se cuvine orice, oricand. Aceasta este mentalitatea tipica varstei care se combina cu lipsa de disciplina in autocontrol.

Copiii care violeaza copii sunt arestati preventiv pentru 19 zile. Aceasta perioada poate fi prelungita daca institutiile statului considera ca reprezinta un pericol public. De cele mai multe ori, tinerii violatori ajung in centre de plasament, de unde, datorita conditiilor precare, reusesc usor sa fuga.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 18 iunie 2008


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 28 mai 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter