SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGBiletele la "Carmen" se vand ca painea calda

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

Campania "Sibiu, Capitala Bunelor Maniere" atinge in acest sfarsit de saptamana unul dintre punctele sale culminante. Vineri, 16 iulie, de la ora 21, manierele fac casa buna cu un spectacol grandios pregatit sa se desfasoare in locul care este insasi sufletul Sibiului: Piata Mare. Scena care a fost instalata aici inca de la sfarsitul saptamanii trecute, va adaposti spectacolul "Carmen", dupa Georges Bizet, care reprezinta cadoul perfect pentru toti cei care dau "Buna ziua" spun "Multumesc", se bucura de binefacerile bunului simt si iubesc arta.

Vineri, 16 iulie a fost "decretata" Ziua Bunelor Maniere, mai mult de 150 de artisti promitand sa le ofere celor prezenti in Piata Mare o seara de mare sarbatoare. A dansului, a muzicii si a ineditului.

De la 500 in sus

Sintagma "se vand ca painea calda" nu a fost parca de mult atat de adevarata, pentru ca numai in primele doua zile ale saptamanii numarul biletelor vandute pentru spectacol a atins pragul de 500. Potrivit reprezentantilor Casei de Cultura a Municipiului Sibiu, ieri dimineata sibienii continuau sa-si achizitioneze bilete, pretul lor fiind de 10 lei si de 5 lei pentru elevi, studenti si pensionari. Toti cei care doresc sa participe la cel mai important eveniment cultural al perioadei isi pot cumpara biletele de la Casa de Cultura a Municipiului Sibiu, din Parcul Tineretului, nr.

1, pana vineri, 16 iulie, la ora 13.30. Ovidiu Dragoman, directorul Casei de Cultura a Municipiului Sibiu, ii invita pe cat mai multi sibieni sa participe la sarbatoarea bunelor maniere: "Toti sibienii sunt asteptati sa se bucure alaturi de noi", a spus Ovidiu Dragoman.

Proiect national, cu accente internationale

Coregrafia spectacolului "Carmen" poarta semnatura lui Valentin Bartes, cunoscut sibienilor din balete precum "Spargatorul de nuci" sau "Raimonda", prezentate de Teatrul de Balet Sibiu, in timp ce regia este realizata de M.C. Ranin. Regizorul le este familiar iubitorilor teatrului, din spectacole precum "Banchetul", "Simt ca fac nebunii", "Nunta lui Figaro" sau "Divina Comedie", productii ale Teatrului National "Radu Stanca" Sibiu.

Ziua Bunelor Maniere le propune consumatorilor de spectacol o productie in premiera mondiala, care aduna pe o singura scena mai multe institutii de cultura: Teatrul de Balet Sibiu, Orchestra de Tineret Sibiu, condusa de dirijorul Gabriel Bebeselea, Corul Operei Maghiare Cluj-Napoca, Corul de copii "Aequo Anima" al Colegiului National "Gheorghe Lazar" Sibiu, membri ai Operei Romane din Iasi. Alaturi de ei, personajele operei "Carmen" prind viata si prin intermediul invitatilor speciali din strainatate: dansatoarea de flamenco, Rosa Olympia Estrella din Spania si solistii Antonio Luque (Spania) si Valerio diNatale (Italia).


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 15 iulie 2010


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 16 ianuarie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter