SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGBOGDAN BUCUR

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Primarul celei mai mari comune din judetul Sibiu, ing. Bogdan Bucur, va continua proiectele demarate la Rasinari in mandatul 2008-2012.Edilul sustine dezvoltarea comunei Rasinari, fiind presedintele Asociatiei GAL Marginimea Sibiului cu sediul in localitatea pe care o administreaza si a obtinut fonduri europene pentru implementarea Planului de Dezvoltare Locala a zonei. Reabilitarea drumurilor, finalizarea lucrarilor la reteaua de apa-canal, amenajarea unor zone pentru colectarea selectiva a deseurilor si implementarea unor programe care sa asigure rasinarenilor un trai decent intr-o comuna europeana sunt principalele obiective vizate pentru mandatul urmator. Bogdan Bucur candideaza la Primaria comunei Rasinari din partea USL, av]nd alaturi la aceste alegeri din 10 iunie o echipa de consilieri care sa puna interesele comunei mai presus de cele personale .

- De ce va doriti un nou mandat de primar pentru 2012 -2016 ?

Eu sunt rasinarean, si atunci cand incep un lucru, nu renunt pana cand nu-l duc la bun sfarsit. Lucrurile nu se pot schimba peste noapte, am inceput proiecte si programe care trebuie finalizate si este nevoie de continuitate pentru dezvoltarea comunei Rasinari.

Este important sa fim solidari, sa strangem randurile si sa gasim solutii pentru ca viata noastra sa devina mai buna.

- Care sunt principalele realizari in primul dv. mandat?

- Principalele probleme la inceputul mandatului au fost cele legate de apa, canal si drumuri. De aceea am realizat la Rasinari o retea de canalizare de aproximativ 10 km, la reteaua de apa am lucrat la captarile din Strambu, Valea Muntelui si am captat din nou Valea Plaiului. De asemenea, am inlocuit conducta de apa pe 19 strazi si au fost asfaltate si betonate strazile Barcianu, Ilarie Mitrea, Hulii, Olarilor, drumul la Prislop si reparate strazile Octavian Goga, Popa Bratu, Muzeului, G-ral Ilcusiu, Cheii, iar altele au fost reabilitate: Emilian Cioran, Episcopiei, Cimitirului, Eugen Brote.

- Ce va propuneti pentru mandatul 2012-2016?

- Vom continua lucrarile si proiectele incepute la infrastructura, astfel se vor termina lucrarile la strazile Octavian Goga si Andrei ┼×aguna , se vor asfalta strazile Copacele, Noua si Nicolae Droc, proiectul pentru asfaltarea strazilor Bozilor, Cimpului, Ciucian, Crucii, Dosului, Gaterului, Giurculet, Subcostita, Fierului, drumul Rasinari Trainei , se va realiza drumul forestier de 15 km cu finantare FEADR si se va reabilita strada F]nt]nele cu finantare de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Reabilitarea si reparatiile la reteaua de apa si canal vor fi prioritare pentru a rezolva problemele legate de calitatea apei. Totodata, se va amenaja piata comunala si se va construi o hala pentru desfacerea produselor, se va amenaja Parcul Central al comunei si se va reabilita Caminul Cultural cu finantare de la Compania Nationala de Investitii, si vom finaliza baza sportiva pe Valea ┼×tezii. Alte proiecte vizeaza realizarea de locuinte sociale la lotul scolar, organizare gradinita cu program prelungit incepand cu 15 septembrie 2012, refacerea caietului de sarcini pentru alimentarea cu gaz metan si introducerea gazului, readucerea tramvaiului la Rasinari, trecerea in proprietatea comunei a taberelor de la ┼×anta, amenajarea Vaii Caselor si Vaii ┼×tezii pentru recreere. Pentru ca lucrurile sa mearga si mai bine decat in primul mandat, am ales ca la aceste alegeri sa particip alaturi de echipa de consilieri a Uniunii Social-Liberale (USL).

- Rasinariul este cunoscut nu doar la nivel local, ci si la nivel national si international. Cum veti continua promovarea localitatii?

- Am obtinut rezultate bune si in perioada 2008-2012, dar pentru urmatorul mandat mi-am propus sa redam Rasinarului stralucirea pe care o merita. Suntem deocamdata singura localitate din jud. Sibiu care aparem pe siteul Asociatiei Cele mai frumoase sate din Romania si vom continua organizarea manifestarilor pentru promovarea la nivel european a produselor traditionale. Pentru comemorarea marelui filosof Emil Cioran si a poetului patimirii noastre, Octavian Goga, vom incheia parteneriate nationale si internationale si vom organiza un pelerinaj de Sf. Andrei ┼×aguna.

- Ce mesaj le transmiteti rasinarenilor?

- Le recomand rasinarenilor sa voteze in 10 iunie pentru continuitate . De cand sunt primar, dialogul cu oamenii comunei Rasinari a fost deschis si fara ocolisuri. Experienta mea, cei patru ani de mandat sunt cele mai bune garantii ca sunt capabil sa duc lucrurile in directia buna.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 07 iunie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 23 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter