SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGBolizii sosesc la Sibiu

Stiri din Sibiu: Sport Adauga un comentariu »

Echipajele inscrise pentru cel mai dificil raliu al sezonului, Raliul Sibiului Pirelli, ajung astazi pe malurile Cibinului pentru primele recunoasteri ale traseului.

Cea mai solicitanta cursa din calendarul FRAS a ajuns pe ultima suta de metri. Cele peste 50 de echipaje care si-au anuntat prezenta la startul Raliului Sibiului sosesc in oras pentru primele teste pe circuitul infernal din imprejurimile capitalei culturale europene. Prezenta numelui Pirelli, care sarbatoreste 100 de ani de aparitii in sporturile cu motor, alaturi de sigla raliului sibian obliga si mai mult in acest an, cand concurenta, dar mai ales rezistenta competitorilor va fi dusa la extrem. Organizatorii au stabilit pentru astazi primele sesiuni de recunoasteri, urmatoarele avand loc maine, ultima zi inaintea startului oficial. in intervalul 10:00-23:30, respectiv 10:00-16:00, toti pilotii care vor ataca primul loc al celei de-a saptea etape a CN de raliuri 2007 vor parcurge tururile de acomodare cu cel mai greu traseu din Romania. Acesta nu a suferit aproape deloc modificari fata de editia anterioara, singura adaugire fiind repetarea superspecialei din deschidere, de pe circuitul de autocross din cartierul Ştrand, si la inchiderea competitiei, cand se stabileste clasamentele finale pe fiecare grupa. Tocmai de aceea, concurentii din acest an se asteapta sa intampine serioase probleme tehnice din cauza solicitarii la care vor fi supuse masinile.

Tot Aur?
Şi acum, ca si in 2006, principalii candidati la locul intai vor fi Titi Aur, un obisnuit castigator la Sibiu, si Marco Tempestini, insa nu vor fi evitati si alti piloti prezenti in topul intern provizoriu, precum liderul la general, Bogdan Marisca, Dan Gartofan sau Alexandru Pitigoi. ,,Anul acesta am ramas cam in urma cu punctele si obiectivul meu este clar locul 1. imi place mult faptul ca raliul incepe si se termina cu superspeciala. Asta inseamna mai mult spectacol pentru public, iar Raliul Sibiului Pirelli este renumit pentru publicul numeros care se aduna pe fiecare proba speciala ", a declarat Titi Aur.
Nici italianul Tempestini nu concepe altceva decat victoria: ,,Ştiu ca va fi o competitie dificila pentru ca am concurenti foarte puternici, cu multe victorii aici, la Sibiu. Sunt optimist insa, pentru ca am incredere in setarile masinii mele, in anvelopele Pirelli, precum si in experienta si stilul meu de pilotaj care sunt mai potrivite unei etape de macadam ". Sibiul va fi reprezentat de toate echipajele de frunte: Sorin Badea/Sorin Itu, Jean Tatu/Levente Csegzy, Cipi Savu/Şerban Tomita, alaturi de mai tinerii lor colegi Victor Dimitriu/Cristian Coica, Catalin Bucur/Dan Magos si navigatorul Alex Popidan, care va concura in dreapta lui Iosif Ferenti. Va absenta de la start debutantul din acest an Razvan Hulea,in timp ce Bogdan Iancu si Horatiu Baltador vor evolua in deschidere, in afara competitei.
de Bogdan BRANZA


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 18 iulie 2007


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 29 martie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter