SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGBrad de 20 de metri, lumini si concert Nicola

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Un spectacol de lumini va inunda Piata Mare din Sibiu in seara zilei de 24 noiembrie, cand va fi deschisa oficial cea de-a sasea editie a Targului de Craciun.

Un concert al Nicolei va continua seara de deschidere a Targului de Craciun.

20 de metri si 100 de ani

Şi bradul ce va fi impodobit in Piata Mare a fost adus ieri la Sibiu din zona Paltinis, si va fi impodobit incepand de astazi.

 Bradul are aproximativ 100 de ani si o inalime de 20 de metri, spun reprezentantii Primariei Sibiu.

Stele decorative care nu lumineaza, dar care vor fi vizibile si ziua, globuri si stele stroboscopice ce vor lumina impodobesc bradul din Piata Mare.

Editie spectaculoasa

Cea de-a sasea editie a Targului de Craciun din Sibiu se anunta a fi cea mai spectaculoasa de pana acum, cel putin din punct de vedere vizual. Investitiile facute de municipalitatea sibiana in sistemul de iluminat de sarbatori vor fi sustinute de organizatorii targului printr-un spectacol de lumini ce va cuprinde toata Piata Mare, spun organizatorii.

Pentru a completa conceptul iluminatului de sarbatori din intregul oras, deschiderea editiei din acest an a targului se va baza intr-o foarte mare masura pe lumina.

Spectacolul va incepe la ora 19, cand toate luminile din Piata Mare se vor stinge. E momentul in care "Craiasa Zapezii " va canta Povestea de Craciun. Apoi, zona centrala a orasului va fi brazdata de mii de fulgere luminoase, combinate intr-un spectacol grandios.

"Spectacolul de deschidere de anul acesta e ceva diferit fata de cele organizate in editiile anterioare. Speram ca sibienilor sa le placa ideea si modul in care o vom pune in practica ", spune Andrei Dragan Radulet, organizatorul Targului de Craciun. intregul spectacol de lumini va dura circa 20 de minute.

La finalul spectacolului, va avea loc deschiderea oficiala a evenimentului. Oficialitati ale Primariei Municipiului Sibiu, co-organizator al evenimentului, vor urca pe scena alaturi de reprezentanti ai majoritatii confesiunilor crestine prezente in Sibiu.

Seara de deschidere a Targului de Craciun se va incheia cu concertul Nicola.

Targul de Craciun din Sibiu este un proiect cultural initiat de Fundatia Au-Ro Austria Pro Romania si Biroul Atasatului Social al Ambasadei Austriei, in parteneriat cu municipalitatea sibiana. Deschis pentru prima data in anul 2007, anul Capitalei Culturale Europene, Targul de Craciun a ajuns cunoscut la nivelul intregii tari pentru amploarea si traditia create, respectand un concept bine stabilit.

Evenimentul este organizat de A1 Events SRL cu sprijinul Primariei Municipiului Sibiu si Consiliului Local Sibiu, prin Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.
de Sorana Maier


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 15 noiembrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 09 iulie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter