SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING"Bridghe theatre" - un alt fel de teatru, nascut din sentiment

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

"Spectacol fara titlu"

Momentan, asa este intitulat spectacolul care in seara aceasta, incepand cu ora 19, va fi pus in scena de Alexandra Podu, Radu Constantinov si Rada Constantinov, la sediul Bridge theatre, de pe str. General Praporgescu, nr. 5. Piesa este o montare dupa adaptarea textului lui Mihail Zadornov, o comedie care trateaza cu mult umor si nuante tragi-comice eterna tema a trio-ului conjugal, regia apartinandu-i lui Laszlo Vadas, "regizor de forta", cum il numesc colegii de la Bridge theatre. Pentru cunoscutul regizor, colaborarea cu tanara echipa sibiana este de bun augur, el observand ca se aduna in jurul acestui Teatru oameni pentru care, in primul rand, conteaza sentimentul. La fel si pentru el, regizorul marturisind ca "niciodata nu consider teatrul un chin. il consider o placere. Şi un joc". Pentru cei trei actori care fac parte din distributie, spectacolul este o premiera. Alexandra Podu marturiseste ca este prima data cand lucreaza cu un regizor la un spectacol, iar acum totul este mult mai usor. "E mai usor cand ai un regizor in spate. Totul vine pe tava. Nu mai trebuie sa iti faci griji de nimic", afirma actrita. Pentru actorii Radu Constantinov si Rada Constantinov, piesa reprezinta un dublu debut. Pe de o parte, debutul tatalui care joaca pentru prima data alaturi de fiica lui, iar pe de alta parte, debutul Radei in spectacole de teatru, absolventa a Facultatii de Litere si Arte de la Sibiu, sectia Teatru.

Premiera in Sibiu - prima stagiune de teatru maghiar

Pana la finele lunii octombrie, Bridge theatre aduce iubitorilor de teatru din Sibiu alte cinci premiere, printre care "O zi de vara", regizata de Ofelia Popii, "Povesti", "Crina&Co Show" ori "Recital de poezie Florin Cosulet si Constantin Podu". in continuare, Bridge Theatre va realiza o premiera in teatrul sibian: prima stagiune de teatru maghiar, al carei pion principal va fi actorul maghiar Bogdan Zsolt. Stagiunea de teatru maghiar va debuta la sfarsitul lunii noiembrie.

Cine e Bridge Theatre?

Un teatru tanar, infiintat in 2013. Un teatru cu un nume sugestiv, la baza caruia se afla sotii Podu, Constantin si Alexandra. Cei doi au dat nastere conceptului "Bridge theatre" din necesitatea de a aduce in peisajul teatral actual un "alt" mod de expresie, de a oferi publicului iubitor de teatru o modalitate noua de a interactiona cu arta teatrala. "Avem nevoie de toate acestea atunci cand, printr-o nebunie frumoasa, ia nastere un nou mod de a face teatru, un alt teatru - <>", spune Constantin Podu. Pentru el, faptul ca in echipa lui se lucreaza cu sentimentul, e o capodopera. Compania de teatru sibiana se lauda cu faptul ca, intr-un timp relativ scurt, a reusit sa adune sustinatori cu nume sonore: Ofelia Popii, Iwan Brioc, Dan Handorean, Florin Cosulet si Gabriela Neagu.

 in structura Bridge Theatre, intra si Bridge Young. Este vorba de un curs care invita copii si tinerii pana in varsta de 18 ani, pasionati de teatru, sa faca primii pasi in arta actorului. De altfel, compania de teatru va edita si "Bridge kulture", cotidian care isi propune sa prezinte stiri culturale din teatru, film, carte, arte vizuale si muzica.Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 11 septembrie 2014


Poza Zilei Sibiu - Sibiu Cycling Tour 2020

Sibiu Cycling Tour 2020
~ 13 august 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 27 iulie 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 07 2020 07:25 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter