SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGBulevardul Mihai Viteazu, gata in maxim doua saptamani

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

in maxim doua saptamani, primarul Klaus Johannis promite ca lucrarile se vor incheia si pe ultimul tronson al Bulevardului Mihai Viteazu. Traficul va fi reluat, astfel, pe intregul bulevard, iar soferii vor avea la dispozitie mult mai multe locuri de parcare decat inainte. " Pe strada Somesului traficul a fost reluat deja din 7 august, iar echipele SC DPC vor trece la marcarea locurilor de parcare dupa ce vor termina marcajele pe strada Pompeiu Onofreiu si in parcarea de langa Sala Thalia ", a spus Johannis. in urma reconfigurarii traficului, pe Somesului au fost amenajate aproximativ 50 de locuri de parcare.

Lucrarile avanseaza in procente

Pe strada Distributiei, echipele de lucru ale DPC au inceput lucrarile de reabilitare a infrastructurii, demarand in cursul acestei saptamani sapatura generala. Piata Aurarilor este finalizata in proportie de 60 de procente, iar Pasajul Scarilor se afla in curs de finalizare. Saptamana viitoare urmeaza sa fie montate plintele care delimiteaza scarile. in ceea ce priveste lucrarile la fantana de pe Nicolae Balcescu, DPC a finalizat lucrarile la structura de rezistenta. in curand vor incepe lucrarile de montaj a piesei centrale a fantanii. Firma Geiger lucreaza in continuare pe strada Pielarilor, unde pavajul a fost montat in proportie de 35 la suta pe partea carosabila, iar asfaltarea trotuarelor a fost incheiata. in cursul acestei sapatamani, constructorul a terminat asfaltarea intersectiei strazilor Teclu, Pietrarilor, Pielarilor si Rotarilor.

Retele de apa reabilitate

Pentru modernizarea si reabilitarea pachetului de strazi din zona Calea Dumbravii – Vasile Milea – Ştefan cel Mare a fost contractata asociatia de societati SC Hidroconstructii / SC Comtram SA. Pachetul include 12 strazi. Pe strazile Ciprian Porumbescu, Dragos Voda si Nicolae Zamfirescu lucrarile la utilitati au avansat, echipele constructorului lucreaza la asternerea stratului de balast. Pe prima dintre ele se lucreaza si la amenajarea trotuarelor. Pe strada Micu Klein firma E.ON Gaz reabiliteaza reteaua proprie. Reteaua de apa este finalizata in proportie de 90 la suta. Pe strada James Watt echipele de lucratori se pregatesc pentru interventia la straturile carosabile.

Un nou sistem rutier

Cel de-al doilea pachet de strazi – Calea Poplacii – Bulevardul Victoriei – are ca antreprenor asociatia de firme Sca.Mo.Ter. / Comtram. Pe strazile Alamor, Preot Bacca, Ioan Albabei reteaua de apa este finalizata. Alamor este in stadiul de sapaturi pentru amenajarea noului sistem rutier. Pe Preot Baca SC Apa Canal efectueaza bransamentele la reteaua principala. Pe ultima dintre cele trei strazi, precum si pe strada Sacel, echipele de lucru ale firmei de gaz lucreaza la reabilitarea retelei proprii, dupa care se va interveni cu sapatura pentru sistemul rutier.

Carosabil si trotuare

Asociatia de firme contractata pentru pachetul Ştefan cel Mare – Berea Sibiului este Sca. Mo.Ter. / Comtram. Pe strada Galileo Galilei lucrarile au ajuns in faza asternerii stratului de uzura pe carosabil si pe trotuare. Şi pe strada Lirei echipele de lucru ale celor doua firme lucreaza la amenajarea trotuarelor si a carosabilului, dupa ce lucrarile la infrastructura s-au incheiat. Strada Simion Mehedinti este la etapa de asternere a stratului de uzura. Pe strazile Pantei si Podragu a intervenit firma de gaz pentru reabilitarea propriei retele.
de Magda CACE


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 10 august 2007


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 27 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter