SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGBuluc la "Radu Stanca" si incasari mai mari

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

Cu 43,84% mai multe incasari

Criza sau nu, ne destindem la teatru. La Teatrul National "Radu Stanca". O dovedesc sumele obtinute din vanzarea de bilete si biletele care se epuizeaza cu zile bune inaintea reprezentatiilor. "Cerere in casatorie", spectacolul programat de Ziua Sf. Valentin, se inscrie in aceasta tendinta: "Avand in vedere faptul ca toate biletele puse in vanzare au fost deja epuizate, organizatorii au decis sa suplimenteze numarul acestora cu inca 100, asa ca reprezentatia se joaca cu gradena pe scena", spune Adrian Tibu.

Apetitul sibienilor pentru Teatru rodeste si financiar vorbind, iar incasarile au crescut cu peste 40%: "incercam sa prezentam spectacole pe gustul fiecarui potential spectator, astfel incat sa oferim in fiecare zi din saptamana o alternativa buna de petrecere a timpului liber atat sibienilor, cat si turistilor care viziteaza orasul nostru. Serviciile oferite publicului au fost extinse, iar paleta productiilor prezentate mult diversificata. Cred ca cel mai bun semn in acest sens este cresterea incasarilor din perioada septembrie 2010 - ianuarie 2011 cu 43,84% fata de septembrie 2009 - ianuarie 2010 ", declara Constantin Chiriac, directorul general al TNRS.

De la "Cerere in casatorie" la "Nora"

Pentru aceasta saptamana, Teatrul National "Radu Stanca" a programat nu mai putin de opt spectacole, iar cine nu a apucat sa mearga la teatru mai poate vedea "Frumoasa din padurea adormita" si "Oscar si buni Roz"- astazi, "Plastilina" - vineri, "Nora"- sambata, "Doamna de turta dulce" - duminica. Toate spectacolele se joaca la sediul teatrului, cu exceptia reprezentatiei "Oscar si buni Roz", care va avea loc la Sala Studio a Casei de Cultura a Sindicatelor din Sibiu.

"Nora" revine pe scena TNRS dupa o absenta de un an, asa ca sambata va veti reintalni cu atmosfera din casa de papusi a dramaturgului norvegian Henrik Ibsen. Spectacolul de la Sibiu a fost montat de regizorul Radu-Alexandru Nica si se remarca prin schimburile de replici condensate, relatiile puternice si dezinvolte dintre personaje, prin cercetarea coregrafica prin care se reda tema centrala a textului: neputinta partenerilor de a ajunge unul la celalalt; personajele vorbesc, intind mana pentru a se atinge, insa nici macar privirile nu li se intalnesc. Montarea piesei "Nora" i-a adus lui Radu-Alexandru Nica Premiul pentru debut al UNITER, iar manuscrisul lui Ibsen a fost inclus in urma cu zece ani in Programul Memoria Lumii al UNESCO.

Un spectacol de indragostit va propune TNRS luni, de Sf. Valentin: "Cerere in casatorie", de Cehov, este un studiu cu accente comice despre oamenii singuri care nu si-au gasit jumatatea, care sunt confuzi si nu-si mai gasesc locul si echilibrul. Singura lor dorinta este de a-si trai viata alaturi de cineva, de a se implica emotional intr-o relatie. Dar piedica in calea fericirii este insasi natura lor, felul lor de a fi. Spectacolul de la Sibiu este regizat de Robert Raponja si ii aduce pe scena pe actorii Ofelia Popii, Pali Vecsei si Gelu Potzolli.

***

Biletele pentru spectacole au fost puse in vanzare la agentia teatrala Sibiu, str. Nicolae Balcescu si online pe bilete.sibfest.ro.
de Maria Spatariu


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 10 februarie 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 30 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter