SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGBunul gust se invata

Stiri din Sibiu: Reportaj Adauga un comentariu »

Cine ar fi crezut cu cativa ani in urma ca pentru a amenaja interiorul casei cu maiestrie si stil se cere diploma de studii? Designul interior nu presupune doar elemente de decor asortate cu accesoriile la vedere de prin casa, un perete zugravit in culori, o glastra cu flori in geam si o vitrina cu pahare aranjate haotic. Competentele in domeniu pot fi dezvoltate si fructificate mai apoi dupa atestarea in prealabil printr-un certificat legal emis de cele doua ministere competente. in continutul pachetului de curs se regasesc atat elementele tehnice pe care le implica procesul de planificare si organizare a spatiilor cat si considerentele de ordin artistic menite sa armonizeze incaperile conform " legilor frumosului " si personalitatii fiecaruia dintre noi. Elementele teoretice si cele cu caracter practic sunt completate de o sectiune de istorie a arhitecturii, a interioarelor si a stilurilor de mobilier.
MAJORITATEA oamenilor " de casa " considera ca designul de camera nu necesita talente ascunse, ci doar investitii, imbunatatiri si retusuri care sa asigure confortul dorit. Tocmai de aceea cursul structurat pe 32 de lectii vine in sprijinul celor mai putin inzestrati cu simt artistic sau care vor sa se perfectioneze in directia amenajarilor interioare si chiar sa-si dezvolte o afacere proprie in acest sens. " Acest curs-hobby nu necesita o pregatire anterioara, intrucat toate subiectele lectiilor sunt concepute si prezentate intr-un mod accesibil, la indemana oricarei persoane, studiul nefiind conditionat de anumite cunostinte prealabile sau de reorganizarea radicala a timpului liber " se arata in continutul textului de prezentare in format electronic de pe site-ul www.eurocor.ro.
STILURI personalizate de tencuiala, tehnici de lucru cu tapetul tipizat, calcularea suprafetelor de amplasare a mobilierului de tip dormitoral, separarea livingului de bucatarie dar si punerea in evidenta a accesoriilor nelipsite in orice apartament. Toate aceste taine pot fi descifrate sub supravegherea atenta a unui profesor personal care, prin intermediul serviciilor postale sau online, vor da teme pentru acasa studentilor. Aceste teme, de mare diversitate, acoperind toate abilitatile pe care trebuie sa si le formeze un decorator de interior, vor fi corectate la final de catre acelasi cadru pregatit in domeniu. Pretul caietului de curs este de numai 42, 5 lei /exemplar.
de Liana GANEA


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 09 ianuarie 2008


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 20 septembrie 2019 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter