SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Buzz Sport

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

* Echipa Twente Enschede, adversara Stelei in 16-imile de finala ale Ligii Europa, a fost invinsa, ieri, in deplasare, cu scorul de 3-2 (3-0), de formatia Feyenoord Rotterdam, intr-un meci din etapa a XVII-a a campionatului olandez, informeaza Algemeen Dagblad. Golurile invingatorilor au fost marcate de Guidetti, in minutele 8, 43 si 44, in timp ce pentru oaspeti au inscris Chadli '56 si De Jong '66. Antrenorul echipei Twente Enschede, Co Adriaanse, a folosit urmatoarea formula de echipa: Mihailov - Rosales, Wisgerhof, Douglas, Tiendalli (Berghuis '86) - Brama, De Jong, Landzaat (Janssen '65) - John, Janko (Fer '73), Chadli. Formatia Steaua Bucuresti va intalni echipa olandeza Twente Enschede, in 16-imile Ligii Europa. Meciul tur va avea loc la 16 februarie 2012, la Bucuresti, iar returul este programat in 23 februarie 2012, in Olanda.

* Castigarea titlului mondial la handbal feminin de catre Norvegia a determinat si gazda turneului preolimpic din care face parte si echipa Romaniei, aceasta urmand a fi vicecampioana mondiala Franta. Potrivit regulamentului, cele mai bune 3 echipe de la CM din Brazilia, care nu sunt calificate la JO, vor gazdui turneele preolimpice din intervalul 25-27 mai 2012, la care vor participa 12 echipe nationale, impartite in trei grupe a cate 4. Primele doua clasate vor obtine calificarea la JO de la Londra. Nationala Romaniei va evolua la turneul preolimpic din Franta alaturi de proaspata vicecampioana mondiala, Japonia si de una dintre Croatia, Muntenegru sau Angola, aceasta urmand a fi stabilita dupa disputarea Campionatului Africii, in 20 ianuarie 2012. Daca Angola va castiga, se va califica direct la JO, adversara Romaniei urmand a fi Muntenegru, iar in caz contrar, Angola va juca la turneul din Franta. Celelalte doua turnee preolimpice vor fi gazduite de Danemarca si Spania.

* Pugilistul Lucian Bute a declarat, ieri, dupa finala Super Six castigata de Andre Ward, ca orasul New York este o optiune pentru un eventual meci cu boxerul american si ca este dispus sa il confrunte pe acesta chiar si la el acasa, in Oakland, informeaza boxingscene.com. "As putea boxa cu Ward la New York, orasul New York este o optiune. Sunt gata si sa merg la el acasa (in Oakland)", a spus Bute. Lucian Bute a vorbit si despre finalistul Super Six, britanicul Carl Froch, care a spus in mod repetat ca romanul este supraestimat: "L-as face K.O. pe Froch. Atunci cand am boxat cu Brian Magee, l-am invins dupa 10 runde, iar Froch s-a impus in 11 reprize. Cand el l-a infruntat pe Glen Johnson, un arbitru-judecator a fost de parere ca este egalitate, 114-114, iar atunci cand eu am boxat cu Johnson am castigat foarte clar". Americanul Andre Ward a unificat titlurile WBA si WBC la categoria supermijlocie, dupa ce l-a invins pe britanicul Carl Froch, sambata, la Atlantic City, in finala Turneului Super-Six. Ward a castigat in urma deciziei unanime a arbitrilor-judecatori: 118-110, 115-113 si 115-113. Americanul ramane neinvins dupa 25 de meciuri, iar britanicul a inregistrat a doua infrangere in 30 de meciuri.

* Fundasul echipei Real Madrid, Sergio Ramos, a suferit o ruptura musculara la coapsa stanga, sambata, la meciul cu FC Sevilla, scor 6-2, din etapa a XVII-a a campionatului Spaniei, informeaza AFP. "Investigatiile medicale realizate au relevat o ruptura de biceps femural la coapsa stanga", se arata intr-un comunicat al clubului madrilen. Real Madrid nu a precizat durata indisponibilitatii lui Ramos.

* Åžase jucatoare europene au fost selectionate in All Star Team, la Campionatul Mondial de handbal feminin din Brazilia, incheiat aseara, cu victoria Norvegiei, in fata Frantei, scor 32-24 (19-13). Conform anuntului facut de organizatori, All Star Team este formata din urmatoarele handbaliste: portar - Chana Masson (Brazilia), extrema dreapta - Carmen Martin (Spania), inter dreapta - Line Jorgensen (Danemarca), centru - Allison Pineau (Franta), pivot - Heidi Loke (Norvegia), inter stanga - Andrea Penezici (Croatia), extrema stanga - Emilia Turey (Rusia). Prin victoria din finala CM din Brazilia, Norvegia a devenit a doua echipa din istorie, dupa Danemarca, ce detine in acelasi timp "tripla coroana", titlul european, mondial si olimpic. Nordicele au cucerit al doilea titlu mondial, dupa cel din 1999, in timp ce Franta a fost nevoita sa se multumeasca cu jucarea celei de-a patra finale mondiale. Tot duminica, Spania a castigat medalia de bronz, invingand Danemarca, cu 24-18 (9-9). S-au mai disputat si meciurile de clasament final pentru locurile 5-6, respectiv 7-8. Brazilia a invins categoric campioana mondiala Rusia, scor 36-20 (18-11), incheind CM pe locul cinci, in timp ce Croatia a trecut de Angola, scor 32-29 (14-12) si s-a clasat pe locul 8.

* Aproximativ 300 de suporteri ai echipei Universitatea Cluj s-au adunat in fata vestiarelor si ii cer demisia antrenorului Ionut Badea, dupa ce "sepcile rosii" au remizat in meciul cu formatia CS Mioveni, scor 2-2, din etapa a XVIII-a, prima a returului Ligii I. De asemenea, fanii clujeni il injura pe atacantul Gabriel Machado care le-a aratat semne obscene in momentul in care a fost schimbat. Florian Walter a declarat, saptamana trecuta, la putin timp dupa incheierea partidei cu FC Vaslui, ca Ionut Badea este demis din functia de antrenor al echipei clujene. Walter i-a imputat tehnicianului sirul de rezultate negative si jocul echipei din repriza secunda a partidei cu gruparea moldava. Miercuri, conducerea clubului Universitatea Cluj a anuntat, pe site-ul oficial, ca antrenorul Ionut Badea va continua pe banca tehnica a gruparii ardelene.

* Finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, la Sport.ro, ca presedintele executiv al Rapidului, Constantin Zotta, a incercat sa corupa cativa jucatori vasluieni inaintea meciului direct, promitandu-le transferuri, acuzatii negate de oficialul rapidist, care a spus ca va recurge la justitie. "Nu vreau sa spun ce jucatori au fost contactati. I-am intrebat daca au fost sunati de cineva de la Rapid. Åži mi-au zis ca i-a sunat Zotta! Patru au recunoscut de fata cu toata echipa. Regulamentele sunt foarte clare. Cum ar fi sa-l sun acum pe Pancu? Zotta le-a promis ca ii transfera in Rusia, nemernicul asta. Mi-e rusine ca am fost si eu arbitru. E un nemernic. Categoric a fost o tentativa de coruptie. Am avut o discutie de 30 de minute cu jucatorii si la final m-am gandit sa ii intreb asta. Un jucator mi-a zis ca Zotta i-a zis ca are pentru el o echipa din Rusia, pe bani foarte multi. Al doilea, ca l-a sunat tot asa pentru un transfer, poate merge la Rapid... Ar fi culmea sa ma dea in judecata orice derbedeu din fotbalul romanesc", a spus Porumboiu, informeaza prosport.ro. Zotta a reactionat tot la Sport.ro. spunand ca nu a sunat niciun jucator de la FC Vaslui. "O sa-l dau in judecata pe Adrian Porumboiu, nu este adevarat ca am contactat jucatori de la FC Vaslui. Porumboiu trebuie sa aiba grija sa-si plateasca jucatorii si staful. Ma pufneste rasul, dar ii cunosc strategiile. Cert este ca el incearca sa faca un joc pentru a crea o presiune suplimentara. Eu pot sa merg oricand la Liga, sa-i fie rusine pentru jocurile pe care le face, nu eu trebuie sa demonstrez ca n-am facut asa. il cunosc foarte bine, am trait cateva luni langa el si stiu cum face si cum gandeste. E imaginea lui. S-a trezit din somn, saracu'. Este de necrezut ce spune, ca aranjez meciuri cu Razvan Lucescu. Este degradanta pozitia pe care se afla acum", a afirmat Zotta, informeaza prosport.ro.

* Hocheistii din nationala Romaniei au tacut la intonarea imnului de stat, dar l-au cantat pe cel al Ungariei, vineri, la un meci din "Euro Ice-hockey Challenge" de la Miercurea Ciuc, presedintele FRHG, Tanczos Barna, declarand ca problema, semnalata de presa, "este una falsa si lipsita de orice legatura cu realitatea". Conform presei, vineri, la partida Romania - Ungaria din cadrul turneului "Euro Ice-hockey Challenge", desfasurata pe Patinoarul Vakar Lajos din Miercurea Ciuc, jucatorii nationalei Romaniei, majoritatea de etnie maghiara, au tacut la intonarea imnului de stat, dar au cantat imnul Ungariei inainte de inceperea meciului. La finalul partidei, cand s-a intonat din nou "Desteapta-te Romane", jucatorii au pastrat aceeasi tacere ca la inceput, dar au cantat, public, imnul Secuiesc. "Federatia Romana de Hochei pe Gheata considera nefondate si nemeritate atacurile mediatice la adresa jucatorilor din lotul national de seniori", a spus, ieri, Tanczos Barna. "Consideram ca problema imnului national de la meciul cu Ungaria este una falsa si lipsita de orice legatura cu realitatea. La meciul din data de 16 decembrie, inainte de inceperea partidei, s-au intonat imnurile Romaniei si Ungariei. Nationala noastra a castigat partida, cu scorul de 4-1, drept urmare in timp ce se ridica drapelul Romaniei, s-a intonat din nou "Desteapta-te romane". Consideram ca acuzele aduse jucatorilor sunt absolut nefondate si nemeritate. Cei 24 de sportivi au dat dovada de daruire totala si vointa extraordinara de a castiga, iar publicul i-a sustinut din primul si pana in ultimul minut", a mai spus Tanczos.

* Tehnicianul Laurentiu Reghecampf a fost numit, ieri, in functia de antrenor principal al echipei Concordia Chiajna, inlocuindu-l pe Laurentiu Dinita, care si-a dat demisia dupa remiza din meciul cu Sportul studentesc, scor 2-2, informeaza site-ul oficial al gruparii din Chiajna. "Proiectul Concordia Chiajna continua incepand de azi cu Laurentiu Reghecampf. Am mare incredere ca vom fi pe drumul cel bun, in afara de faptul ca vrem impreuna sa redresam corabia, am mari asteptari de la el pentru ca este un tehnician din generatia tanara. Reghecampf are mana libera sa isi aleaga staful tehnic si sa ne prezinte in cel mai scurt timp proiectele sale. Sper ca pana la 5 ianuarie, cand se reuneste lotul, sa avem toate elementele puse la punct" a declarat presedintele gruparii Concordia Chiajna, Mircea Minea.

* Prima editie a Galei Rugbiului Transilvania si-a desemnat sambata castigatorii, cel mai bun jucator fiind desemnat Ionut Dimofte, iar cea mai buna echipa din 2011, campioana CSM Åžtiinta Baia Mare. Campioana CSM Baia Mare a cucerit cele mai importante distinctii, in timp ce detinatoarea Cupei Romaniei, RCM Timisoara, a primit premiul "Clubul cu cea mai mare ascensiune". Cele mai importante premii acordate au fost urmatoarele: cel mai bun jucator - Ionut Dimofte (CSM Baia Mare); cei mai buni antrenori - Eugen Apjok-Vasile Lucaci (CSM Baia Mare); cel mai bun arbitru - Gheorghe Sabau (Cluj); fair-play - CSM Baia Mare; clubul cu cea mai mare ascensiune - RCM Timisoara; cel mai bun manager - Dan Borzas (RCM Timisoara); cel mai bun presedinte de club - Calin Matei (CSM Baia Mare); revitalizarea rugbiului feminin: CFR Brasov.




Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate miercuri, 21 decembrie 2011






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 16 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter