SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCabinetul stomatologic, in culise

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »

Putini pacienti stiu ce se afla in spatele serviciului stomatologic privat. Sibiu Standard va dezvaluie cateva mici detalii.
Dr. Mircea Ştetiu, doctor in stiinte medicale cu domeniu de excelenta in Protetica Dentara, doctor in stiinte ingineresti si profesor universitar la Facultatea Herman Oberth a ULB Sibiu spune ca la stomatolog, pacientii vad in primul rand scaunul si se gandesc doar la interventia in sine.
in ideea de a le reda sanatatea dentara, cu minim de durere in minim de timp, confortul pacientului in cabinet este esential. Sala de asteptare cu aspect familiar, dotata cu televizor, radio, aer conditionat, ziare si reviste la dispozitie, induce o stare psihica pozitiva. Recente recomandari UE se refera in special la siguranta in ceea ce priveste igiena si sterilizarea instrumentarului. La cerere, pacientului i se ofera acum o trusa de examinare dentara de unica folosinta, precizeaza acelasi medic. "De la tratamente de cosmetica dentara la cele protetice complexe, lucrarile sunt executate cu materiale de calitate superioara care sa asigure durabilitate in timp. inca nu se face bine diferenta intre proteza mobila, flexibila si cea traditionala", afirma dr. Mircea Ştetiu.
Oamenii sunt un pic reticienti cand trebuie sa aleaga intre cele doua, de aceea e important de precizat ca proteza dentara mobila este mai bine tolerata de organism, doua-trei saptamani de acomodare fiind suficiente. in plus, permite pacientului sa perceapa mult mai bine gustul alimentelor. Neavand componente metalice, piesele dentare au un mimetism pronuntat, estetica dentara fiind importanta. Lucrarile protetice flexibile pot inlocui cu succes traditionala proteza scheletata si asa de trei ori mai scumpa decat acestea. Pacientii care opteaza pentru solutia „flexibila " ar fi bine sa stie ca pentru acest tip de proteze pasta de dinti este contraindicata din cauza continutului de fluor, care ii confera, in timp, un aspect mat. Igiena pieselor dentare mobile se face cu sapun, iar cel putin odata pe luna, cu tablete de curatire Corega. Controalele periodice gratuite, la trei sau sase luni sunt o prioritate a cabinetului, iar contractul cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate permite tratarea multor copii, tineri si pensionari, in regim de gratuitate. "E esential ca pacientii nostri sa se simta mereu ocrotiti ", concluzioneaza acelasi medic.
de Magdalena Panta


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 23 iunie 2008


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 05 august 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter