SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCampania de toamna E.On Gaz: alte peste 50 de strazi vor fi sparte. Vezi in articol care

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

La un an de cand E.On Gaz anunta intentia de a reabilita retelele de sub peste 80 de strazi din Sibiu, aceeasi companie a mai inaintat autoritatilor o alta lista ce numara nu mai putin de 53 de strazi din municipiul Sibiu. Pe aceste strazi, reprezentantii E.On Gaz vor sparge asfaltul pentru a inlocui conductele de joasa si medie presiune si pentru a inlocui si bransamentele.
Proiectarea lucrarilor de reabilitare pentru cele 53 de strazi (vezi mai jos lista) este executata de SC Infra Plan SRL. Pentru a putea obtine autorizatia de constructie, amintita societate a depus in numele E.On Gaz SRL proiectele de reabilitare a celor 53 de strazi la sediul Agentiei de protectie a mediului.

Tinerete fara batranete si gropi fara de capat

In toamna anului trecut, reprezentantii E.On Gaz au anuntat demararea unei ample campanii de inlocuire a retelelor de distributie pe o lungime de 47 de km, ceea ce insemna un efort financiar de 18,2 milioane de lei. Cele 88 de strazi pe care E.On Gaz a anuntat ca va interveni reprezentau doar primul din cele patru pachete de strazi din Sibiu pe care compania intentioneaza sa intervina. `E.On Gaz va sparge 200 de strazi`, anunta acum cateva luni primarul Klaus Johannis.
Tot el a dat ulterior dispozitie ca celor de la E.On Gaz sa li se interzica interventiile pe noi strazi pana la finalizarea lucrarilor pe strazile deja sparte – stilul de lucru al companiilor angajate de E.On Gaz facea ca o strada sa stea sparta saptamani de-a lungul: mai intai sunt coborate noile conducte, astupate, apoi testate sub presiune, dupa care strada era sparta din nou pentru a fi realizate noile bransamente. Abia apoi noua conducta era cuplata la reteaua de distributie si lucrarea raportata ca finalizata catre DPC pentru a fi demarate lucrarile de asfaltare in zonele al caror asfalt a fost inlaturat.

Recenta interdictie de a interveni pe noi strazi pana la finalizarea santierelor deja deschise a determinat ca o parte din strazile pe care E.On Gaz anunta ca intervine inca de anul trecut sa fie incluse pe lista strazilor pe care aceeasi companie va interveni si in lunile care urmeaza.

Lista noilor strazi pe care va interveni E.On Gaz

Plevnei
Cerbului
Calea Turnisorului
Soseaua Alba Iulia
Seceratoarelor
Graului
Autogarii
Distributiei,
Samanatoarelor
Cooperatorilor
St. O. Iosif
Scurta
Orzului
Ovazului
Pomicultorilor
Verzariei
Agricultorilor
Aleea Iasomiei
Trifoiului
Ogorului
Cojocarilor
Azilului
Aleea Filozofilor
Ch. Darwin
Carpatilor
Cuptorului
Tiglari
T. Cipariu
Sibiel
St. Luchian
Rozdesti
Orlat
P. Cerna
G-ral Traian Mosoiu
A.Pann
Rahovei
Aleea Streiu
Aleea Sevis
Aleea Steaza
Hochmeister
Th. Neculuta
Luarea Bastiliei
Fantanii
Marului
Parului
Visinilor
Fragilor
Nucului
Prunelor
Garii
Muncii
Smardan
Viitorului
Lomonosov
Autogarii

Nota: Pe ultimele doua strazi din lista vor fi inlocuite retelele de medie presiune. In restul cazurilor, tipul retelelor care se vor inlocui este cel de joasa presiune
de Traian DELEANU


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 13 septembrie 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 19 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter