SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCancerul depistat in forma incipienta

Stiri din Sibiu: Sanatate Adauga un comentariu »

La Centrul de Medicina Alternativa din Sibiu pacientii sunt asteptati la terapie cu aparatura de ultima generatie.Dr.Mihaela Frunza, medic primar laborator clinic spune ca aparatul de biorezonanta poate depista si cancerul in forma incipienta.

Reporter: Care sunt avantajele examinarii prin scanare bioinformationala?
Mihaela Frunza: Aparatele de tip MORA scaneaza organismul cu un camp electromagnetic de joasa frecventa si reuseste sa puna un diagnostic adecvat pe organe si sisteme. Afiseaza, de asemenea o lista a afectiunilor cu grad crescut de risc, fara simptome inca prezente si, nu in ultimul rand, ofera schema individuala a dozelor medicamentoase cu efect maxim.

Rep.: Referitor la diagnoza, care este gama de afectiuni intalnite in medicina interna, semnalate prin biorezonanta?
M. F.: Spectrul este foarte larg, Pot fi semnalate boli cardiace-cardiopatie ischemica, tulburari de ritm cardiac, hipertensiune arteriala.. In aria digestiva se pot diagnostica dischiniziile biliare, hepatitele cronice, colitele sau boala celiaca.La fel si afectiunile renale sau tiroidiene si lista poate continua…

Rep.: Centrul de Medicina Alternativa are in dotare si un al doilea aparat, de neurofeedback, cu un program NeuroCARE. Care sunt beneficiile pentru pacientii care apeleaza la o terapie de acest gen?
M.F.: Neurofeedback-ul este un antrenament al mintii.Undele cerebrale, EEG, pot fi schimbate in mod deliberat, rezultatul fiind cresterea semnificativa a calitatii vietii.

Rep: Carui tip de afectiuni i se potriveste tratamentul prin neurofeedback?
M.F.: Prin efectele pe care le produce, intr-o gama variata , pentru ca determina cresterea atentiei, a capacitatii de concentrare, imbunatatirea memoriei si reduce anxietatea, Se adreseaza, deci, bolilor psihice-neuroastenie, depresie, Alzheimer, autism, tulburari de comportament, inclusiv la copii.

Rep.: Cat timp este necesar pentru o examinare medicala pertinenta si care este numarul de sedinte recomandabil?
M.F.:O analiza prin scanare a organismului dureaza doua ore, iar in ceea ce priveste sedintele de terapie, nu mai putin de 20, sunt indicate.
de Magdalena Panta


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 24 iunie 2008


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 30 iunie 2022 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter