SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCapete sparte, picioare rupte si lovituri cu harletul - "prada " de weekend

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »

Primul week-end cu temperaturi ridicate a adus si multi pacienti la spital. 17 persoane au ajuns in cursul acestui sfarsit de saptamana la Urgente. Dintre cei ale caror rani au fost pansate de medici, 3 sunt femei. Pacientii, unii cu rani foarte grave, au varste cuprinse intre 21-54 de ani si au leziuni multiple la nivelul capului, fetei si membrelor. Toti au primit ingrijiri medicale, iar trei dintre ei au necesitat internare.

Cu capul crapat, in coma

Unul dintre barbatii care au ajuns la Unitatea Primiri Urgente, din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta, este din Arpasu De Sus si are 34 de ani. El a fost adus de Salvare in coma. Avea o fractura craniana fronto-temporala cu infundare, hematom extradural voluminos, pentru care medicii au intervenit chirurgical de urgenta. in prezent, starea lui este grava si se afla sub supraveghere si tratament in cadrul Sectiei Neurochirurgie -ATI. Se pare ca barbatul a fost lovit cu o bata in cap, dar nu se cunosc alte detalii.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Jude­tului Sibiu, Luciana Baltes, dumini­ca de dimineata, politistii din cadrul Postului de Politie Cartisoara au fost sesizati telefonic despre faptul ca in zona centrala a localitatii a avut loc o altercatie verbala intre doua grupuri de tineri. Sesizarea a fost verificata de politistii acestui post de politie, insa tinerii nu au mai fost gasiti la fata locului. " in timpul verifi­carilor, unul dintre grupuri s-a rein­tors si conflictul a reizbucnit intr-o alta zona de pe strada Principala a comunei Cartisoara, intre cele doua grupuri de tineri avand loc un conflict violent ", spune Luciana Baltes.

in urma cercetarilor si investiga­tiilor efectuate de politistii din cadrul Politiei Orasului Avrig si Postului de Politie Cartisoara si Arpasu De Jos s-a constatat ca autorul agresiunii care s-a produs pe strada Principala din Cartisoara este un tanar de 20 de ani, din localitate. De aseme­nea, politistii au dat si de urma mem­brilor celor doua grupuri implicate in altercatie. Cercetarile sunt conti­nuate de catre politistii Postului de Politie Cartisoara, in vederea stabilirii imprejurarilor in care s-a produs conflictul, urmand ca in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale acordate victimei sa fie stabilita incadrarea juridica a faptei.

Scandal cu picioare rupte

Dupa un gratar cu prietenii, un sibian a ajuns la spital cu piciorul rupt. Barbatul de 29 de ani le-a povestit medicilor ca a fost la gratar in Casolt, la un prieten si, in timp ce se aflau la masa, au fost deranjati de mai multi localnici pusi pe scandal, iar unul dintre localnici l-a lovit. Omul a primit primele ingrijiri in Unitatea de Primiri Urgente, apoi a fost internat in cadrul Sectiei Clinice Ortopedie-Traumatologie, pen­tru ca a suferit o fractura cu de­pla­sare ambele oase gamba dreap­ta, pentru care necesita inter­ventie chirurgicala. Şi cel care l-a batut pe sibianul de 29 de ani a ajuns la spital, unde medicii i-au pan­sat multiplele escoriatii si echimoze de pe trunchi si membre, dar nu a fost nevoie sa ramana internat.
de Laura Buciu


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Anonymous ( 03.06.2011 06:37 )
as


      

Alte stiri adaugate marti, 05 aprilie 2011


Poza Zilei Sibiu - Sibiu Cycling Tour 2020

Sibiu Cycling Tour 2020
~ 12 august 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 27 iulie 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 07 2020 07:25 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter