SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCatalin Botezatu a inmanat marele premiu al festivalului de moda `BeCreative`

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »


Ieri s-a incheiat la Sibiu " BeCreative`, un festival de moda si creatie vestimentara realizata de studentii sectiilor de design vestimentar ale universitatilor din tara.

Juriul a fost prezidat de Catalin Botezatu (care a realizat cu aceasta ocazie si filmarile unui nou episod al show-ului de televiziune Next Top Model) si i-a avut in componenta pe designerii George Hojbota si Dana Iuga, make-up artistul Mirela Vescan, Lorelai Mironescu - center manager Shopping City Sibiu, Cleopatra Popescu-Bojor de la Agentia Cleopatra Models si Liliana Popescu - directorul Casei de Cultura a Studentilor.

Trofeul Festivalului a fost adjudecat de Teodora Cristina Mot din Timisoara, proaspat absolventa a studiilor de master de la Facultatea de Arte din Cluj-Napoca, sectia Design Vestimentar. Colectia care a impresionat juriul se intituleaza " Criss Cross` si reprezinta o cercetare asupra stucturilor si texturilor in crearea volumelor. Proiectul a vizat prelucrarea texturilor, structurilor si formelor ce se gasesc in mediul natural. Texturile sunt create prin impletiri, rasuciri si alte modalitati expresive. Punerea in evidenta a materialelor si a texturii acestora, se face prin forme ample, siluete cu volume agresive, sau prin forme fluide, dinamice.

La sectiunea " Design Vestimentar` LOCUL I a fost castigat de Matei Hurjui din Ploiesti cu colectia ERGOnomic, LOCUL II a fost obtinut de Olimpia Dobrota din Sibiu pentru colectia ArtConnections, iar LOCUL III a fost acordat Georgiei Ciontas din Baia Mare pentru colectia Puzzle Life.

Tot la sectiunea Design Vestimentar s-au acordat doua premii speciale: Premiul Special al Juriului - creatoarei Laura Ion din Cluj-Napoca care a realizat colectia " Deja Vu` si Premiu pentru creativitate studentei Anca Seres din Oradea care a intrat in concurs cu doua colectii: " Twilight butterfly` si " Paris... Je t`aime`.Premiile oferite de sponsori celor mai buni designeri au constat in produse electrocasnice oferite de Carrefour si vouchere oferite de Justin`s Accessories si Reflexo-Vital.Cel mai bun bun model din concurs s-a dovedit a fi Oana Varlan, membra a Trupei Agressione Models a Casei de Cultura a Studentilor Brasov. Pe locul doi a urcat pe podium Lieu Wuyts membra a Trupei de Modeling a Casei de Cultura a Studentilor Sibiu, iar pe locul 3 s-a clasat Coman Andra de la Casa de Cultura a Studentilor Ploiesti. Pe langa diplome si medalii cele trei modele care au urcat pe podium au fost recompensate cu premii ce constau in vouchere de cumparaturi acordate de sponsorii Poema si Yves Rocher.

" A fost un eveniment admirabil in primul rand pentru ca s-a tinut la Sibiu si laudabil pentru au venit foarte multi studenti, foarte multe centre universitare, am avut mult public si o organizare de exceptie, motiv pentru care consider ca a fost un real succes. Consider ca Marele Premiu si Locul I merita sa apara in Next Top Model by Catalin Botezatu, ceea ce inseamna ca sunt creatii puternice`, a declarat presedintele juriului, Catalin Botezatu.
de Stefan DOBRE


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 23 octombrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 23 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter