SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCauti un semineu care sa iti puna living-ul in lumina? Alege un biosemineu!

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

in zilele noastre, visul unei seri petrecute in jurul focului se poate transforma rapid in realitate. Indiferent de stilul de amenajare pe care l-ai ales pentru casa ta, po╚Ťi g─âsi modelul de ╚Öemineu potrivit ╚Öi convenabil – clasic, contemporan, rustic, impozant, minimalist, ecologic… Cele moderne sunt deseori cu formate ie╚Öite din tipare, cu cadre din materiale noi ╚Öi cu configura╚Ťii uimitoare. Dac─â spatial din camera in care va fi amplasat i╚Ťi permite, opteaz─â pentru un semineu cu deschidere larg─â, pentru o vizibilitate cat mai ampl─â asupra focului. 

╚śemineul modern pune accent pe aspect. Gama materialelor de finisare pentru incadrarea focarului modern este mult mai mare – se folosesc materiale compozite, pl─âci lemnoase, metal, pl─âci din ceramic─â, piatr─â reconstituit─â, lemn etc. De asemenea, punerea in oper─â se face mult mai rapid, iar deseori elementele de placare se livreaz─â in kit, odat─â cu focarul. Oricat de mult ne place s─â vorbim de partea de aspect ╚Öi de designul ╚Öemineului, trebuie s─â reamintim de fiecare dat─â ╚Öi de cos fum. Nu uita niciodat─â c─â, pe lang─â aspect, trebuie acordat─â o mare aten╚Ťie dimension─ârii co╚Öului de fum, pentru o func╚Ťionare corect─â ╚Öi sigur─â.

O categorie aparte de ╚Öeminee moderne o constituie bio╚Öemineele, care func╚Ťioneaz─â pe baz─â de alcool din plante (bioetanol) ╚Öi nu au nevoie de co╚Ö de evacuare, intrucat nu produc fum sau cenu╚Ö─â. Puterea lor de inc─âlzire este limitat─â ╚Öi au mai degrab─â alura unor „tor╚Ťe" cu forme ╚Öi dimensiuni variate, incadrate intr-un design sofisticat (focare din sticl─â, inserare in blaturi, murale, tip tablouri).

Aceste modele de bio╚Öeminee trec dincole de barierele pe care le s╚Ťim despre subiectul ╚Öeminee. La ce m─â refer? ╚śtii despre clasicul ╚Öemineul pe lemne, c─âruia obligatoriu ii trebuie un co╚Ö de fum, c─â se poate monta in baie? Sau po╚Ťi avea pe perete, in loc de tablou, un ╚Öemineu pe lemne? Clar nu! Iar bio╚Öemineele tocmai asta fac. Se pot monta cu u╚Öurin╚Ť─â in locuri unde nu te-ai fi gandit c─â poate sta un ╚Öemineu.

Indica╚Ťii pentru arz─âtorul unui bio╚Öemineu:

Arz─âtorul din interiorul bio-╚Öemineelor este compus din urm─âtoarele elemente:

  • Bazinul arz─âtorului

  • Deschiz─âtura de reglaj

  • Corpul arz─âtorului

  • Pentru a inchide ╚Öi deschide arz─âtorul, folosi╚Ťi vergeaua pe care o introduce╚Ťi in ambele deschiz─âturi pentru a inchide ╚Öi deschide u╚Öa arz─âtorului.

  • in─âl╚Ťimea ╚Öi intensitatea fl─âc─ârii este dat─â de deschiz─âtura u╚Öii in timpul func╚Ťion─ârii bio-╚Öemineului.

Dac─â inc─â mai ave╚Ťi nevoie de timp pentru a va alege modelul de focar semineu potrivit casei, v─â sf─âtuiesc s─â apela╚Ťi cu toat─â increderea la pefoc.ro, ╚Öi echipa ╚śeminee Alba, magazinul online specializat in ╚Öeminee. Cand te decizi s─â achizi╚Ťionezi un ╚Öemineu, indiferent de model, este foarte important s─â apelezi la o firm─â specializat─â, care poate s─â i╚Ťi ofere toate sfaturile ╚Öi solu╚Ťiile de care ai nevoie, iar la final s─â i╚Ťi ofere o garan╚Ťie de bun─â func╚Ťionare. De la ╚Öeminee pe lemne, ╚Öeminee pe gaz, la termo╚Öeminee care se pot conecta la sistemul de inc─âlzire al casei, la sob─â ╚Öemineu, focare ╚Öi multe alte accesorii pentru construc╚Ťia ╚Öemineelor. Dac─â i╚Ťi dore╚Öti un co╚Ö de fum eficient ╚Öi bine montat nu ezita s─â apelezi tot la speciali╚Ötii pefoc. Cu cele mai bune pre╚Ťuri, consultan╚Ť─â gratuit─â, profesioni╚Öti in domeniu, transport gratuit ╚Öi oferte personalizate, vei fi incantat c─â ai ales ╚śeminee Alba impreun─â cu PEFOC.ro.

Biosemineu

Sursa:
Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 05 martie 2018


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 17 octombrie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter