SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCazan, Boitan si Neagu - candidatii PNL Sibiu pentru Parlamentul Romaniei

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

PNL Sibiu si-a stabilit candidatii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012. Presedintele Mircea Cazan a declarat ieri ca actualilor parlamentari li se va adauga un fost senator, si anume Nicolae Neagu. Potrivit presedintelui PNL Sibiu, Mircea Cazan, din cele 9 colegii uninominale ale Sibiului, patru revin Aliantei de Centru Dreapta - PNL si PC, iar cinci colegii revin Aliantei de Centru Stanga - PSD si UNPR. "A fost foarte simplu de impartit pentru ca s-au luat ca raport colegiile actuale. Sunt acum trei colegii PSD, doua PNL, plus ca un coleg de la Medias a trecut de la PDL la PSD si acum sunt patru colegii eligibile. PSD va avea patru colegii de Camera si un colegiu de Senat, iar noi, PNL si PC vom avea doua Colegii la Senat si doua de Camera. PSD va avea colegiile 2 (n.r. ocupat acum de Raluca Turcan), 3 (n.r. ocupat de Gheorghe Roman), 4 (n.r. vacant dupa ce deputatul Ioan Cindrea a devenit presedinte al Consiliului Judetean) si 5 (n. r. colegiul lui Mircea Silvestru Lup) la Camera Deputatilor si Colegiul de Senat al domnului Viorel Arcas. Alianta de Centru Dreapta va avea doua colegii de Senat: Colegiul 1 Sibiu si Colegiul de Marginime a Sibiului si Valea Secaselor, ocupat acum de senatorul Minerva Boitan si doua Colegii de deputat: Colegiul 1, pe care este acum Cornel ┼×tirbet (PDL) si colegiul 6, al Marginimii, reprezentat de subsemnatul. Asta este batut in cuie, asa s-a impartit ", a declarat, luni, in cadrul conferintei de presa de la sediul PNL Sibiu, deputatul Mircea Cazan, presedinte le PNL Sibiu.

Cazan spune ca nu se stie deocamdata daca al patrulea candidat al Aliantei de Centru Dreapta va fi din partea PNL sau din partea PC, insa acest lucru va fi stabilit pana la inceputul lunii octombrie, cand fiecare candidat va sti pe ce colegiu candideaza. De asemenea, deputatul Mircea Cazan si-a exprimat dorinta de a candida pentru un nou mandat de parlamentar fie din Colegiul 6, fie din Colegiul 1, urmand ca senatorul Minerva Boitan si fostul senator din legislatura 2004 - 2008, Nicolae Neagu, actualmente vicepresedinte al Consiliului Judetean sa isi stabileasca optiunile. "Nu pot spune cine sunt exact candidatii pe colegii, ma refer la PNL si PC. Este posibil ca dupa imparteala, un colegiu sa revina sau nu Partidului Conservator. Acest lucru se va decide la nivel national. Pot sa spun ca eu intentionez sa candidez in continuare pentru Camera Deputatilor, alaturi de mine probabil si doamna senator Minerva Boitan si domnul vicepresedinte CJ Nicolae Neagu. Aceasta este echipa cu care mergem in batalia pentru Parlament. Eu nu pot sa spun daca voi candida din nou pentru Marginimea Sibiului sau pentru un colegiu din municipiul Sibiu. Totul se va clarifica dupa ce vom cunoaste si al patrulea loc si vom face echipele pentru a fi castigatori. Pot spune ca toate cele patru colegii ale Aliantei de Centru Dreapta sunt colegii castigatoare cu 50 plus 1 ", a mai declarat Cazan.Cazan: "in Colegiul 1 am sarutat prima fata si am cele mai multe case "intrebat daca este dispus sa isi masoare sansele cu actualul deputat din Colegiul 1 Sibiu pentru Camera Deputatilor, democrat-liberalul Cornel ┼×tirbet, Mircea Cazan a spus ca si-a dorit sa candideze pe acest colegiu inca din 2008. "Nu va ascund faptul ca acum patru ani am vrut sa candidez pe Colegiul 1. Atunci domnul Mitea (n.red. fostul presedinte al PNL Sibiu) a vrut Colegiul 1 si eu am luat Colegiul 6. De ce Colegiul 1? Pentru ca in Colegiul 1 m-am nascut, in Colegiul 1 am crescut, in Colegiul 1 am cunoscut prima fata, in Colegiul 1 am sarutat prima fata, in Colegiul 1 m-am casatorit si in Colegiul 1 am cele mai multe case ", a mai spus Cazan.

Nicolae Neagu, fost senator in mandatul 2004 - 2008, actualmente vicepresedinte al Consiliului Judetean Sibiu, a spus ca inca nu stie daca va candida pentru un loc la Senat sau pentru unul in Camera Deputatilor, el spunand ca este la "dispozitia Partidului ". "Mi-am aratat disponibilitatea pentru partid de cand am venit in PNL, din 2008. Cred ca pot avea o contributie semnificativa incat numarul parlamentarilor liberali din USL Sibiu in Parlamentul Romaniei sa creasca. Eu cred ca putem maximiza incat de la 2 parlamentari, sa fim 3 sau chiar 4. ┼×ansele sunt foarte bune. Pozitionarea noastra este foarte buna in raport cu asteptarile populatiei. Avem certitudinea ca e un lucru bun ceea ce facem si speram sa ne maximizam sansele. Vom vedea care va fi pozitia finala pentru celalalt colegiu. E vorba de a te aseza acolo unde iti e locul. Prima strigare o are presedintele. El este cel care opteaza, apoi restul. Daca domnul presedinte va opta sa isi mentina pozitia de Camera, voi avea o discutie cu doamna senator Boitan, ne vom prezenta Biroului Politic si categoric ne vom intelege ", a declarat Nicolae Neagu, care crede ca votul din 9 decembrie 2012 va fi un vot masiv politic, dar ca experienta si notorietatea candidatilor vor fi determinante.


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 18 septembrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 21 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter