SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCe v-a surprins cel mai tare in 2011?

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »

O ancheta, de regula, porneste de la un semn de intrebare, mai mic sau mai mare, iar, cateodata, ce-i drept, pleaca si de la un semn de exclamare, ambele alergand dupa dorite si necesare clarificari.

intr-o surpriza, stau, amestecate, mirari si intrebari, deopotriva.

Asadar: Ce v-a surprins cel mai tare in anul 2011?

- Aurel Pau, reprezentantul in teritoriu al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri: "in 2011, m-a surprins, neplacut, blocajul inregistrat in procesul de creditare a intreprinderilor mici si mijlocii.

Cauzele par a fi fost generate de o anumita reticenta, atat din partea finantatorilor, cat si a investitorilor, care din lipsa perspectivelor certe nu a mai riscat.

Anul care a trecut a adus insa si o surpriza placuta, in domeniu: intrarea Fondului in actiunea de garantare a initiativelor primariilor, pe linia accesarii fondurilor europene, unde, zic eu, activitatea este foarte buna".

- ing. Adrian Dimache: "Ca in fiecare an, din '89 incoace, ma revolta un lucru: Cum vine decembrie, ies revolutionarii, cei mai multi niste farseuri, si-si cer drepturile, declarand, in acelasi timp, an de an, ca nu s-au realizat idealurile pentru care au luptat.

De realizat, spun ei, idealurile nu s-au realizat, dar, an de an, luna de luna, si-au luat banutii dati de stat.

De ce isi iau banii, daca nu s-au realizat obiectivele pentru care au luptat?".

- Raymonda Hagiu, director executiv al Filialei Sibiu a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania: "Am primit cu deosebita satisfactie decizia Curtii Constitutionale de respingere a exceptiei de neconstitutionalitate, invocata de Camera Consultantilor Fiscali din Romania, privind organizarea activitatii de expertiza contabila si a contabililor autorizati, ca fiind inadmisibila.

Finalitatea actiunii introduse de CECCAR impotrica Camerei Consultantilor Fiscali din Romania are ca obiect recunoasterea drepturilor legale ale expertilor contabili, precum si a societatilor de profil, de a se inregistra in registrul consultantilor fiscali, in mod direct, la cerere, fara obligatia promovarii unui examen".

- inv. A. Vlad: "Surpriza? Bomba as putea zice, pentru prieteni si pentru cunoscutii din preajma bunei mele prietene, R. un sot complexat, la «criza de 40 de ani», cum se spune, o lasa balta, cautandu-si libertatea, zice el, cu toate ca sotia sa e cu mult mai tanara decat el, este inzestrata cu calitati deosebite si dupa ce si-au facut, impreuna, multe planuri pentru viitor!".

- Anca Muntean, sef departament in cadrul Camerei de Comert Industrie si Agricultura Sibiu: "Surpriza cea mai mare? intelegerea si rabdarea populatiei, in ansamblu, fata de situatia actuala.

Trebuie remarcata si o anume tenta pozitiva, avand ca baza increderea ca anul 2012 va duce oportunitatile de care avem atata nevoie cu totii".

- Pompilica, suporter al echipei de fotbal "Vointa Sibiu": "Avem echipa in prima liga!! Le astepta cineva? Sa-i sprijinim pe baieti! Au nevoie de ajutorul nostru!"
de Viorel Andriescu


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 10 ianuarie 2012


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 07 iulie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter