SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCei doi regi s-au inteles: "Averea ramane la mama "

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »

Dupa ce si-au adresat cuvinte grele si s-au certat pe averea lasata de tatal lor, autointitulatul rege al romilor, Florin Cioaba, cei doi regi, Dorin si Daniel, s-au inteles: averea ramane la mama lor, Marica, iar ea o va lasa prin testament urmasilor sai. Dorin Cioaba spune ca tatal sau nu avea bani in conturi. "Tatal meu nu a lasat bani in conturi, dar tatal meu a lasat avere aceste imobile care sunt in posesia familiei si pe care nu vrea nimeni sa le vanda ca sa le transforme in bani. Nu vrem neaparat avere, bani, dar poate ca parte din lucruri as vrea sa le am si eu in casa mea, adica un obiect de arta, pe care l-a avut tata, ca sa pot sa spun si eu ", a spus regele international al romilor, Dorin Cioaba, fiul cel mare al lui Florin Cioaba.

"Succesiunea pe avere, din discutiile cu mama mea, o s-o deschidem in momentul cand nu o sa mai fie mama. Am hotarat impreuna cu mama ca averea sa ramana in posesia ei pana cand ea nu o sa mai fie. De bani, daca am nevoie, imi fac ", a spus Daniel Cioaba. De cealalta parte, Dorin a explicat cum se imparte averea dupa legea romilor. "Daca exista un singur baiat mosteneste tot, daca exista doi baiesi cum este cazul nostru, pe mine tata m-a ajutat in timpul vietii, deci daca am doi baieti, celui mai mare trebuie sa-i fac casa, trebuie sa-l pun la casa lui, sa aiba tot ce-i trebuie, il ajut pana se descurca, apoi cel mic va ramane sa aiba grija de mine si lui ii las toata averea. Asta zice legea noastra, a romilor. Dupa aceea intervine urmatorul aspect: daca mama considera ca fratele cel mare nu a primit cat ar fi trebuit, atunci ea ia aceasta hotarare si spune: uite, mai dam o parte, mai cedezi o parte din lucruri catre fratele tau mai mare sau nu ", a spus Dorin Cioaba.

Daniel Cioaba a mai spus ca cele doua surori Cioaba au primit partea lor de avere atunci cand s-au maritat, dar vor mai primi ceva. "Surorile noastre, in momentul cand au fost maritate si-au primit o parte din avere, dar conform traditiei romilor, in momentul cand moare tatal, parintele, mai iau si ele o mica parte din avere ", a mai spus Daniel Cioaba.Doi regi, ca un presedinte si un prim-ministruCei doi regi, Dorin - rege international al romilor si Daniel - rege al romilor din Romania au spus ca nu va fi "rupta coroana " care i-a apartinut lui Florin Cioaba si ca cei doi frati incoronati "regi " vor continua sa lucreze ca "un presedinte cu un prim-ministru ". "Nu sunt importante titlurile si scandalul acesta pe care l-a creat mass-media, ci e important sa facem ceva pentru comunitatea pe care parintii nostri au reprezentat-o. Fratele meu, asa cum am spus, va lucra cu mine, ma va ajuta. Vom imparti atributiile in asa fel incat sa spuna lumea peste un an sau doi ca regele Cioaba are urmasi, are oameni care au aratat ca pot sa faca ceva. Nu rupem puterea coroanei tatalui meu. Nicidecum! Este, daca vreti, o functie pe care o are un presedinte si un prim ministru. Sau daca nu, un guvernator al unei anumite zone. Puterea nu este impartita in doua, ci puterea este una. Noi aici suntem impreuna ", a declarat Dorin Cioaba. Acesta a mai spus ca in curand va comanda o coroana "pe masura titlului mostenit ". "O sa comand o coroana, care sa fie una asa, pe masura titlului pe care l-am mostenit. Am hotarat ca el (n. r. Daniel) sa ramana cu coroana, pentru ca am vazut ca si mama a inceput sa incline in favoarea lui ", a mai spus Dorin Cioaba.Florin Cioaba a presimtit ca Antalya nu ii priesteDaniel Cioaba, cel care l-a insotit pe Florin Cioaba in Antalya, a spus ca tatal sau a luat hotararea de a merge in Turcia pe ultima suta de metri si ca i s-a facut rau pe drumul spre casa. De asemenea, Daniel a povestit ca regele Florin Cioaba a presimtit ca avea sa i se intample ceva rau. "Noi vroiam, in prima faza, sa mergem undeva in Spania, dupa care am vazut ca in Antalya este mult mai frumos. Am vazut hotelurie, conditiile. Numai cu o zi inainte am schimbat destinatia. Pe drumul spre casa a inceput sa se simta rau. I-am spus . A zis ca nu vrea, ca e mai bine sa ne departam de aceasta locatie pentru ca are o presimtire rea. A spus ", a povestit Daniel Cioaba, care a precizat ca in ultimele clipe din viata, Florin Cioaba i-a spus ca aiba grija de copii si de familie. "Ultimele cuvinte pe care mi le-a spus tatal meu au fost sa am grija de copii si de familie. A spus: . Atat ".


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 29 august 2013


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 18 mai 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter