SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCel mai avansat D-SLR de la Sony

Stiri din Sibiu: Reportaj Adauga un comentariu »

Extindeti pasiunea pentru fotografie la nivelul urmator, utilizand cea mai avansata camera D-SLR digitala de la Sony de pana acum. Noul α700 furnizeaza fotografilor entuziasti un instrument puternic pentru a-si captura viziunea creativa cu o claritate si mai mare.
Din primul moment in care vei atinge α700, vei observa ca este conceput pentru a asigura performante ridicate ori de cate ori este nevoie. Panourile carcasei sunt confectionate dintr-un aliaj de magneziu dur, iar cadrul din aliaj de aluminiu ranforsat pentru utilizare in conditii aspre, in timp ce comenzile sunt etanse pentru protectia impotriva prafului si a umezelii.

Cu viteza luminii
Senzatia de aparat profesional este subliniata de declansatorul supersilentios si lin, motorul AF puternic cu zgomot si vibratii reduse in timpul focalizarii. Declansatorul de inalta performania este garantat pentru 100000 de cicluri. Viteza de declansare maxima este de 1/8000 secunde pentru a ingheta actiunea in miscare rapida, in timp ce motorul puternic permite fotografierea continua cu pana la 5 cps.
Viteza mare de reactie se datoreaza si noului sistem de focalizare automata in 11 puncte, de mare viteza cu senzor cruce centrala dubla care imbunatateste performantele AF, chiar si in scenele cu luminozitate sau contrast redus. Pe langa calitatea solida a constructiei si functiile profesionale, noua interfata ‘Quick Navi’ uimitor de simpla asigura o operare rapida si precisa cand te afli sub presiune si nu ai timp de pierdut cu meniurile de functii.

Calitate maxima
Totul se concentreaza asupra calitatii – iar cheia catre performantele α700 este noul senzor Exmor™ CMOS de 12,24 megapixeli efectivi. Tehnologia pe baza de semiconductori si tehnicile de procesare digitala avansata de la Sony asigura imagini cu claritate si detalii extraordinare plus culori, tonuri si texturi bogate si naturale.
Pentru prima data intr-o camera D-SLR, senzorul Exmor™ CMOS converteste impulsurile electrice analogice tn semnale digitale chiar pe cip.

Fara zgomot
Reducerea dubla a zgomotului inainte si dupa conversia A/D produce semnale cu o rezistenta mai buna impotriva zgomotului si a interferentelor externe. Semnalele digitalizate sunt transmise de la senzorul Exmor™ la motorul de procesare BIONZ de mare viteza pentru o reducere suplimentara a zgomotului RAW inainte de codificare.

LCD mare
α700 este conceput pentru a furniza o experienta de imagine High Definition fara egal – atat la capturare, cat si la vizionare. Noul vizor optic de inalta performanta ofera o imagine mare si luminoasa pentru vizualizare confortabila si focalizare manuala precisa. Apoi, exista un ecran LCD Xtra Fine de 3 inch si calitate foto care adauga o dimensiune in plus pentru evaluarea critica a fotografiilor.
Cu rezolutia sa de 921 de mii de puncte sunt usor de verificat focalizarea si calitatea imaginii, fara a fi nevoie sa incarci imaginile intr-un PC.
Conecteaza aparatul α700 la orice televizor HD Ready si delecteazate cu imagini High Definition superbe acasa, sau in studio. Mai mult decat atat, poti controla diaporame HD cu telecomanda inclusa.
O calitate excelenta este si faptul ca cea mai noua generatie de televizoare BRAVIA Full HD accepta modul de imagine PhotoTV HD. Imaginile statice realizate cu α700 sunt optimizate pentru a reda culori si texturi mai naturale si mai subtile pe televizorul tau BRAVIA. Acesta este cel mai bun mod de a experimenta reproducerea uimitor de realista a imaginilor statice.
Depaseste noi bariere cu α700. Este camera SLR digitala pe care ai asteptat-o.
Sursa: Sony Romania
de Ovidiu DUGULAN


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 19 septembrie 2007


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 01 decembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter