SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCentrul pentru copii cu handicap se modernizeaza in intregime

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Va fi refacuta structura de rezistenta, interioarele, caile de aces, va fi montat un lift, centrala termica si toate interioarele centrului de pe Aleea Streiu nr. 8 vor fi modernizate. Dupa ce lucrarile vor fi gata, municipalitatea va reface si aleile din aceasta zona.

Contractul de lucrari pentru modernizarea Centrului de Recuperare si Reabilitare pentru Copiii cu Handicap, Aleea Streiu, nr. 8, din Sibiu, a fost semnat ieri de catre primarul Sibiului, Klaus Iohannis, si Eugen Balan, directorul Balor Cons, firma care a castigat licitatia.

Iohannis a explicat ca acest proiect, in valoare de 1,3 milioane lei, cu finantare din fonduri europene si din bugetul local, face parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana, depus spre finantare la ADR Centru, in valoare de 15 milioane euro, care, pe langa proiectele de infrastructura cuprinde si acest proiect social.

Investitia va cuprinde reabilitarea structurii de rezistenta, reabilitarea zonei principale de acces, crearea de facilitati pentru persoanele cu handicap, instalarea rampei de acces scari, scara de acces exterioara, amenajarea unui lift exterior, inlocuirea tuturor ferestrelor cu ferestre termoizolante, recompartimentarea interioara, reabilitarea si reamenajarea grupurilor sanitare, reabilitarea tuturor podelelor tinand cont de functiunile fiecarei incaperi, lucrari de hidroizolatie si izolatie termica exterioara, instalarea unui sistem video de securitate, inlocuirea finisajelor interioare la pereti cu vopsea lavabila, instalarea unei centrale termice proprii, inlocuirea obiectelor sanitare, inlocuirea tablourilor electrice si a cablajului electric vertical de distributie, inlocuirea sistemului de iluminat si amenajarea unei instalatii de aer conditionat.

Lucrarile vor fi finalizate in termen de 9 luni.

imbunatatiri extinse

"in afara de aceste lucrari pentru centrul propriu-zis, am prevazut deja o refacere a aleilor din zona, dupa ce termina compania de gaz, iar atunci vom avea nu numai centrul pentru copii reabilitat, ci si zona din jur. in final, acest proiect va duce la imbunatatirea conditiilor din intreaga zona", a spus primarul Iohannis.

Proiectul " Modernizare Centru Recuperare si Reabilitare pentru Copii cu Handicap, Aleea Streiu, nr. 8, Sibiu " a fost depus de municipalitate in cadrul Programului Operational Regional 2007 -2013, Axa Prioritara 1 "Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor - poli urbani de crestere, Domeniul major de interventie 1.1 "Planuri integrate de dezvoltare urbana ", Sub-domeniul "Poli de dezvoltare urbana ".

La data de 5 august 2011 a fost semnat Contractul de finantare nr. 1918 intre Ministerul Dezvolt[rii Regionale si Turismului, in calitate de Autoritate de Management, prin Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru in calitate de Organism Intermediar pentru Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional 2007 - 2013 si Unitatea Administrativ-Teritoriala a Municipiului Sibiu, in calitate de beneficiar.
de Sorana Maier


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 10 mai 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 07 mai 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter