SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCinci castigatori si-au ridicat ieri premiile

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »

Dupa cum v-am anuntat inca din editia de sambata, saptamana aceasta la Tribuna se impart premii. Concursul "Cel mai fidel cititor al Tribunei", pe care il repetam anual, si asta pentru a-i recompensa pe cititorii nostri care au fost abonati la ziar pe toata durata anului precedent, se desfasoara si anul acesta cu tot atatea premii de oferit. Asa se face ca, datorita fidelitatii pe care ati avut grija sa ne-o dovediti, am decis sa va rasplatim si cu bunuri materiale. in urma tragerii la sorti care a avut loc vineri la sediul redactiei Tribuna, s-au desemnat prin tragere la sorti 41 de castigatori. Ieri ne-au vizitat cinci dintre acestia. Mai avem inca multe premii de dat, asa ca, daca va regasiti pe lista publicata in editia tiparita si online a cotidianului nostru, sunteti invitati la redactie, pentru a intra in posesia castigurilor.

Astfel, dintre cei cinci fericiti premianti, patru au plecat acasa cu cate un televizor color, iar cel de-al cincilea, cu o cafetiera.

Cel mai matinal dintre castigatori s-a dovedit a fi Costica Tatu din Sibiu, str. Munteniei, nr. 22, si este, de ieri, posesorul unei cafetiere oferite de Tribuna. A fost profesor de matematica la Liceul Economic si ne citeste de zeci de ani, dupa cum ne-a marturisit: "Sunt abonat la ziarul dumneavoastra inca din 1966". Articolele preferate sunt cele in care se vorbeste despre istoria satelor.

Ne-a vizitat, de asemenea si Marina Manitiu din Gura Raului, nr. 721. Fiindca este abonata a ziarului de peste 30 de ani, "Cel mai fidel cititor al Tribunei" i-a adus o recompensa si anume, un televizor color. A mai participat la concurs, insa e prima data cand castiga. A castigat, in schimb, premii la concursurile "Vezi bine! Esti bine vazut!" si "Sa auzim de bine!". Cat despre informatia pe care o oferim in ziar, doamna Marina citeste cu drag fiecare articol. "imi place tot, dar preferatul meu este Dragos Bako", a spus aceasta. Nu s-a despartit de noi fara sa ne asigure de participarea la viitoarele competitii si fara sa ne faca o urare. "La multi ani inainte si sa fiti tot asa, pentru ca sunteti buni".

Nicolae Milea este cel de-al treilea castigator care s-a prezentat ieri la secretariatul redactiei pentru a intra in posesia televizorului. Este din Sibiu, de pe str. Siretului, nr. 14. sc. C, ap. 37 si a venit cu un zambet larg deschis spunandu-ne ca "am participat la toate concursurile ce au aparut in ziar, dar n-am castigat pana acum". Este abonat la ziarul nostru de mai bine de zece ani, dar il cumpara si inainte. "Cand lucram nu eram abonat, dar il cumparam zilnic. M-am abonat dupa ce m-am pensionat", a spus acesta. De atunci citeste ziarul zi de zi, si se bucura, mai ales, la vederea articolelor semnate de N. I. Dobra. Tot intr-o veselie ne-a urat "La multi ani si premii cat mai multe" si ne-a anuntat ca va participa la restul concursurilor organizate de Tribuna.

Tot cu un televizor color a plecat acasa si Ioan Slavu din Talmacel, str. Morii, nr. 443. "Pustiul de 87 de ani", asa cum s-a prezentat, este "client " fidel al cotidianului Tribuna de 45 de ani si citeste cu mare placere, in special, articolele sportive si cele publicitare. Multumit de premiul pe care l-a castigat, acesta a tinut sa isi arate gratitudinea, urandu-ne: "Va doresc o viata buna si sa va vedeti de treaba mai departe asa cum ati f[cut-o si pana acum".

Ultimul castigator al zilei, Nicolae Radoiu din Cisnadie, str. Unirii, nr. 56 este tot posesorul unui televizor color. Ne-a marturisit ca pe langa ca ne citeste de peste 20 de ani, mai detine si o mare colectie de ziare acasa. Nu scapa nicio informatie, dar cele mai dragi ii sunt, totusi, articolele sportive, si chiar este suparat pentru ca "postasul imi aduce ziarul pe seara". Participa la fiecare concurs si isi doreste sa ne citeasca in continuare, dupa cum spune: "Tribuna sa traiasca cat mai mult si sa aiba cat mai multe aparitii", si asta pentru ca, spune acesta "Sa-si pastreze actuala pozitie, pentru ca nu e un ziar partizan, ci un ziar al tuturor".

ii felicitam pe toti, iar pe restul castigatorilor ii asteptam la redactie!Ana-Maria MĂTUŞOIUATENŢIE!

Castigatorii vor putea ridica premiile zilnic, pana vineri, 12 aprilie, intre orele 11 si 14, de la sediul redactiei Tribuna din Sibiu, str. George Cosbuc nr. 38 (secretariatul). Documentele necesare ridicarii premiilor sunt un act de identitate si chitantele sau adeverintele de la oficiul postal (original sau copie), pentru a confirma faptul ca au fost abonati pe toata durata anului 2012 la ziar.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 09 aprilie 2013


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 04 martie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter