SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Cinci luni de asprijin semnificativ de la centru"

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Numirea lui Ion Ariton in functia de ministru al Economiei i-a incurajat pe colegii sai de partid sa iasa in mass-media cu tot felul de declaratii care mai de care mai rasunatoare. De la aplaudaci care au vazut numirea ca un moment " zero` al organizatiei locale, pana la semnale politice cum ca pentru sibieni s-a deschis o noua era. Deputatul PD-L, Raluca Turcan, a postat atunci un comentariu pe blog in care scria ca numirea lui Ion Ariton in functia de ministru va insemna pentru sibieni un sprijin mai semnificativ de la centru. "Remanierea guvernamentala care s-a produs ieri a fost una semnificativa, cel putin sub aspect cantitativ. Optiunea mea a fost mai dura, dar remanierea este, fara discutie, un pas inainte, un lucru bun. Iar remanierea a adus Sibiului un ministru, in persoana colegului Ion Ariton, desemnat ministru al Economiei. Si Sibiul si PD-L Sibiu meritau un ministru si e bine ca acum il au. Azi Sibiul, si PD-L Sibiu meritau un ministru si e bine ca acum il au. Sper ca acest lucru va insemna pentru sibieni un sprijin mai semnificativ de la centru pentru diversele proiecte pe care le are judetul. Trebuie sa se cunoasca faptul ca avem un ministru, iar Sibiul trebuie sa fie ajutat cum n-a fost niciodata pana acum. E o mare responsabilitate pe umerii domnului Ariton si stiu ca va face eforturi sa implineasca asteptarile - la fel de mari - care exista in ceea ce-l priveste", a mai scris, pe blog, Raluca Turcan.

De atunci Sibiul este pe punctul sa piarda doua spitale, fara ca ministrul Ariton sa faca vreo declaratie macar pentru a semnala ca este preocupat de aceasta situatie. Au facut-o pe rand parlamentarii PNL, PD-L si PSD. Mai putin ministrul.

Recentele discutii dintre democrat-liberali si presedintele Traian Basescu au pus in discutie schimbarea premierului si a intregului Executiv. Astfel, cariera de ministru a lui Ion Ariton s-ar putea incheia dupa numai cinci luni de activitate. Prezent la intalnirile democrat-liberalilor cu presedintele, Ariton a avut o atitudine extreme de rezervata, fiind remarcat prin " mutenie`.

Presa centrala a scos la iveala insa o parte din punctele de vedere avute din Sibiu vis-à-vis de activitatea PD-L din organizatia locala sau de la centru. "Cel mai important e ce cred altii despre noi. Si as vrea sa nu fie adevarat acest banc care circula, ca in 2012 cel mai mare act de curaj va fi sa pui spui ca esti PDL-ist. As vrea sa nu fie adevarat", i s-a plans lui Traian Basescu vicepresedintele democrat-liberal Raluca Turcan, facand o comparatie intre PDL si PSD: "Mie mi-e dor sa facem politica. Mi-e dor sa ma intalnesc cu colegii, sa mergem in diferite locuri sa facem politica. Sa avem o strategie. Ne uitam la adversarii nostri, la PSD-isti, avem senzatia unei strategii. Noua ne lipseste aceasta strategie. Inclusiv la masurile pe care le lansam in parlament avem senzatia continua a unei lipse de strategii", a sustinut deputtul PD-L, Raluca Turcan la intalnirea parlamentarilor cu presedintele Traian Basescu desfasurata saptamana trecuta. "Nu se poate sa avem o reforma economica, sa avem niste masuri foarte dure si sa nu mergem in teritoriu si sa nu folosim acea portavoce, pe care o avem la dispozitie si ma refer la media locala. In media locala noi putem sa iesim si sa explicam foarte bine... ", a continuat Turcan cu o posibila trimitere la activitatea PD-L din teritoriu.

PD-L Sibiu a organizat o singura conferinta de presa in acest an, cu ocazia prezentei la Sibiu a fiicei presedintelui, Elena Basescu. Parlamentarii Cornel Stirbet si Ion Ariton nu au mai organizat o conferinta de presa din primavara anului trecut.

de Alin BRATU


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate luni, 21 februarie 2011






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 28 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter