SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCinci reprezentatii si patru spectacole la Gong

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

Cinci reprezentatii si patru spectacole le-au pregatit tuturor copiilor actorii Teatrului pentru Copii si Tineret Gong, pentru a doua jumatate a lunii ianuarie. Daca prima reprezentatie a anului 2012 a avut loc duminica trecuta, pe 15 ianuarie micii spectatori vor afla "Cum a devenit Artur rege?" Spectacolul care va avea loc duminica, de la ora 11, le "explica" prichindeilor, cu accente umoristice, cum erau vremurile in perioada de dinaintea Mesei Rotunde si cum a decurs initierea lui Arthur in tainele cunoasterii. Spectacolul in regia lui Mircea Corcoveanu si Horatiu Dancu ii aduce pe scena pe actorii Mircea Corcoveanu, Horatiu Dancu, Daniela Dragomir, Gabriela Mitrea, Barbara Crisan si Raluca Neacsu.

Tot in a doua jumatate a acestei luni, mai precis miercuri, 18 ianuarie, de la ora 19 si duminica, 22 ianuarie de la ora 11 publicul Teatrului Gong va afla de doua ori, cam "cu ce se mananca" Shakespeare, prin spectacolul "Visul unei nopti de vara". Comedia romantica de 60 de minute, realizata dupa opera lui William Shakespeare aduce pe scena sibiana o lume magica animata de personaje in carne si oase, de spiridusi, elemente de animatie si papusi supradimensionale.

Spectacol pentru adulti si o premiera

Copiii nu sunt singurii rasplatiti pentru cumintenie cu spectacole ci si tinerii si adultii. Pentru acestia din urma a fost pus in scena spectacolul "Falsele iubiri" pregatit sa se desfasoare miercuri, 25 ianuarie, de la ora 19. Creat dupa " Farse medievale " de Jean Variot, spectacolul prezinta trei momente, ironizandu-se caractere, relatii interumane si aspecte ale cotidianului. Cel care rasare in prim plan este tocmai comicul realizat in stilul "Comediei dell'arte", cele trei momente fiind "Nunta lui Pantalone", "Nebunia maririi" si "Nevasta cu trei pretendenti". Gabriela Mitrea, Monica Baldea, Raluca Neacsu, Lucia Barbu, Barbara Crisan, Mircea Corcoveanu, Horatiu Dancu si Nicolae Suciu sunt actorii Sectiei Romane care dau viata personajelor acestui spectacol, in timp ce Sectia Germana este "reprezentata" in acest spectacol prin Angela Páskuy, Claudia Stuhler, Jenö Major si Adrian Prohaska. "Falsele iubiri" este regizat de Oana Leahu.

Finalul de luna vine cu o premiera, programata sa aiba loc duminica, 29 ianuarie, de la ora 11. "Honig, Zucker und Salz" ("Sarea in bucate"), un spectacol realizat dupa basmul lui Petre Ispirescu, este un exemplu de intelepciune populara, care se adreseaza tuturor, dar in special copiilor. Iubitorii basmelor vor putea face o incursiune in lumea fantastica ce se intrepatrunde cu lumea reala, cu ajutorul Menestrelului. "Sarea in bucate", in limbile franceza si engleza a reprezentat Romania la Festivalul Cultural European din Algeria, Kids Euro Festival de la Washington D.C/USA, Festivalul International de Papusi din Baku (Azerbaijan) si EU Cultural Festival " Youth and children day " din New Delhi (India). Actorii care le vor da viata personajelor sunt Mihaela Grigoras si Monica Baldea.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 12 ianuarie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 23 iulie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter