SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCindrea: "40 la suta din banii publici se duc in buzunarul clientelei politice"

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Deputatul Ioan Cindrea, presedintele PSD Sibiu, a dat publicitatii o declaratie politica in care critica dur masurile anticriza pentru care Guvernul Boc isi asuma responsabilitatea parlamentara. Totodata, parlamentarul de Sibiu acuza Executivul ca doreste majorarea plafonului pentru achizitiile publice cu incredintare directa de la 15.000 de euro la 50.000 de euro.

"Unde sunt mult trambitatele masuri active ale guvernului "BOCSESCU " pentru redresarea economica a Romaniei, enuntate la inceputul anului? Salarii reduse cu 25% pentru bugetari, pensii reduse cu 15%, plafonarea indemnizatiei pentru cresterea copilului la 600 RON, sunt in opinia PUTERII solutiile cele mai viabile si la indemana pentru a scoate Romania din criza, solutii inovatoare si devastatoare social pe care inca nimeni in Europa nu a indraznit si nu a avut curajul sa le aplice. Ca si cand toate acestea nu ar fi deajuns, PUTEREA, vector al matrapazlacurilor si-a dovedit inca o data excelenta si competenta in hotie si imoralitate propunand modificarea plafonului maxim pentru atribuirea contractelor fara licitatie (asa-zisa atrubuire directa de contracte cu dedicatie) de la 15.000 EUR la 50.000 EUR. in prezent, cca. 40% din banii publici se duc in buzunarul clientelei politice, pe principiul "noi dam, noi impartim si tot la noi ajung ", datorita numeroaselor acte aditionale ulterior incheiate la contractele de lucrari publice ale statului precum si a facturilor umflate depuse la dosarul de decont. Dupa crezul politic al PDL: Masuri represive pentru populatie, conjugate cu alocarea de bani publici suplimentari pentru clientela de partid. PUTEREA a identificat modelul economic de iesire din criza a Romaniei: Buzunaritul cetatenilor. Pentru ca EA, nu are ce pierde. Nici macar: ranjetul, hotia, cinismul si imoralitatea", sustine Ioan Cindrea.

De partea categoriilor sociale defavorizate

in declaratia politica, Ioan Cindrea spune ca Guvernul Boc a uitat ca pensionarii, somerii si bugetarii traiesc la limita subzistentei. " Membrii guvernului actual uita ca exista pensionari in nevoie, angajati la stat care traiesc la limita subzistentei, studenti care risca sa ramana fara burse de studiu, copii care fac primii pasi in viata si care dincolo de educatia de la parinti trebuie sa se integreze in societate sau oameni bolnavi internati in spital care in mod normal ar trebui sa beneficieze de o asistenta sociala si medicala din acel fond la care personal au cotizat pe perioada activitatii lor profesionale. Din pacate guvernantii au uitat de utilitatea functiei, inchisi intre peretii cabinetelor ministeriale se cred infailibili si atotstiutori si pot trai in afara regulilor statului, dupa bunul lor plac. De dragul functiilor pe care le au, sacrifica pe toti cei care se afla in afara familiei proprii, ca si cum nu ar mai avea semeni. Au uitat de unde au plecat si de oamenii care i-au votat sa ajunga in aceste functii. Minciuna si ipocrizia reprezinta filozofia LOR politica si stau cu VODĂ la masa. Prin aceste actiuni ale lor isi dovedesc inca o data brutalitatea si salbaticia impotriva cetatenilor acestei tari. Se cred atotputernici si cred ca se pot juca cu viata oamenilor printr-o singura iscalitura pe un act guvernamental". (C.P.)


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 09 iunie 2010


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 30 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter