SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCindrea: "Piata Taraneasca este un brand al Sibiului acum"

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Piata Ţaraneasca Transilvania este considerata unica in Sibiu. Sambata de sambata, ea ofera clientilor produse care nu se mai gasesc in alta parte.

"Piata Transilvania a trecut examenul de maturitate"


infiintarea Pietei |aranesti Transilvania a fost privita ca un obiectiv prioritar al Consiliului Judetean Sibiu, inca de la inceput. "Au trecut doi ani si eu zic ca Piata Transilvania a trecut examenul de maturitate. Este un brand al Sibiului acum. in urma cu doi ani, cand am inceput acest proiect alaturi de Camera Agricola si cu Sala Transilvania, multi nu credeau in evolutia pozitiva a pietei. Ea a fost ceruta in primul rand de producatori si este un proiect pe care l-am gandit inca de la instalarea mea la conducerea Consiliului Judetean", a spus Ioan Cindrea, presedintele CJ Sibiu. Tot acesta a adaugat ca, sambata se sambata, circa 3.000 de sibieni vin sa faca piata aici. Initial, aceasta urma sa fie inchisa in sezonul rece, dar, la cererea producatorilor si a consumatorilor, a ramas deschisa. Ba mai mult, in perioada sarbatorilor de iarna si a sarbatorilor pascale ea este deschisa in fiecare zi. "Este cea mai importanta investitie, pentru ca e una facuta in oameni. E o investitie mica din punct de vedere material, dar cu un impact extraordinar", a spus si Ioan Banciu, vicepresedintele CJ Sibiu.

Surprize pentru clienti

Aniversarea de sambata a adus si surprize pentru cumparatori. Astfel, 20 de oameni au primit, prin tragere la sorti, cosuri cu produse de la producatori, de la branzeturi, la tuica, prajituri de casa si miere de albine. Castigatorii au fost anuntati de Georgeta Purima, directorul Camerei Agricole a judetului Sibiu. Ioan Cindrea le-a inmanat producatorilor diplome de participare, felicitandu-i si dorindu-le cat mai multi ani in Piata Ţaraneasca.

Din tot judetul

Cei care vand vin din diferite localitati. Astfel, bat drumul din Rasinari, Poplaca, Gura Raului, Sadu, Talmaciu, Jina, Rau Sadului, Sura Mare, Hamba, Altana, Medias, Hosman, Daia, Nou, Racovita, Slimnic, Ernea, Tilisca, Mohu, Ocna Sibiului, Ravasel, Orlat, Seica Mare, Cristian, Boita, Alamor, Marpod, Casolt, Micasasa, Sorostin, Gusu, Cornatel si Nucet.

in octombrie, la Medias

Pentru ca Piata Ţaraneasca din Sibiu a avut mare succes in cei doi ani, Ioan Cindrea a hotarat sa deschida, in colaborare cu Sala Transilvania si Camera Agricola a judetului Sibiu, o astfel de piata si in Medias, in fata Primariei. "Am vorbit cu primarul, cu domnul Neamtu, si e de acord. O sa se creeze o piata tot din-tr-o investitie a Consiliului Judetean. Am inceput demersurile si speram ca in luna octombrie sa fie gata. Asa, vom ajuta producatorii din zona de nord a judetului, care, daca ar veni in Sibiu, si-ar suplimenta mult costurile, deoarece sunt si 100 de km de parcurs. Va fi tot o piata libera, fara taxe", a mai spus Ioan Cindrea.


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 01 septembrie 2014


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 25 februarie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter