SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCindrea vrea fonduri europene pentru institutiile din subordine

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Ioan Cindrea, presedintele Consiliului Judetean Sibiu, i-a sfatuit pe directorii institutiilor pe care le are in subordine sa incerce sa gaseasca si alte surse de finantare pentru propriile proiecte, in afara bugetului judetului.

"Fondurile europene sunt o sursa suplimentara de a realiza niste obiective ce tin de dotari sau de investitii, de aceea este important ca fiecare institutie sa aiba cate o persoana desemnata pentru accesarea de fonduri externe. In curand va incepe procesul de selectie a proiectelor si va fi un concurs contracronometru si trebuie sa fim pregatiti in acest domeniu" , a spus Ioan Cindrea, la intalnirea cu reprezentantii celor 42 de institutii subordonate.

Institutia are un departament specializat in accesarea fondurilor europene, Serviciul Managementul Proiectului, care ar putea sa sprijine aceste institutii in pregatirea proiectelor.

"Timp de doua saptamani, conducerea Consiliului Judetean Sibiu a avut intalniri cu directorii celor 42 de institutii aflate in subordine, in cadrul intalnirilor trimestriale instituite de la inceputul anului. Pentru eficientizarea sedintelor de lucru, institutiile au fost grupate in functie de domeniul de activitate - servicii publice, asistenta sociala, sanatate, cultura si invatamant special. Scopul intalnirii a fost acela de a analiza realizarea obiectivelor propuse pentru anul 2013 si identificarea nevoii unor suplimentarii a cheltuielilor in vederea rectificarii bugetului Consiliului Judetean Sibiu. De asemenea, institutiile trebuie sa transmita pana la sfarsitul acestei saptamani fundamentarea bugetului pentru anul 2014, pe capitolele de functionare si dezvoltare", se arata intr-un comunicat al institutiei.

O alta tema a intalnirilor a fost pregatirea autoritatilor judetene pentru iarna, in conditiile in care Consiliul are in subordine institutii care deservesc elevi si cadre didactice, oameni bolnavi si varstnici, o parte dintre ele fiind obiective strategice, Aeroportul International Sibiu sau Drumurile Judetene.

"Constat cu bucurie ca aceste intalniri periodice pe care le-am avut, alaturi de colegii de la Consiliul Judetean, cu managerii institutiilor care se afla in subordinea noastra si-au atins scopul. Este evident ca s-au facut progrese si prin efortul comun am inregistrat rezultate bune" , a declarat Cindrea la sfarsitul intalnirilor.
de Sorana Maier


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 22 octombrie 2013


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 04 iulie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter