SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCine-a pus SIE pe clanta?

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Ce misto asudau aia de la Educatie in timp ce-i fugarea DNA-ul, sa-i pipaie la Microsoft! Mai sa scape leptoapele pe care le strangeau sub brat cu destele-nclestate! Pacat ca peste aceasta odisee cum numai la noi se poate vedea a tabarat invitatul lui Rares Bogdan, sectionand fantasma deneaului cu calusarii de la minister. Ca un camion cu tiristul furat de somn a izbit cea mai noua descoperire a presedintelui. Mai conteaza ca Victor Viorel trecea pe langa zebra? Ca nu era nici verde, cui sa ii mai pese? Nestramutatii aia care voteaza dupa cum o iau pe ulei, galeata sau ce sapca le mai pica pe cap, credeti ca stiu ce-i aia SIE? Pe aia care stiu, nu i-a speriat nici macar plagiatul, asa ca niste servicii care lupta cu dusmanii poporului nu pot decat sa ii imbujoreze. Nepriceputii vor habarni manzeste, scuzandu-se ca nu-s din localitate si nerealizand ca atunci cand a pus SIE pe clanta, cel mai mare bine presedintele tot SIEŞI pare ca si l-a facut!

Glontul din rafala prezidentiala a vajait pe la urechile premierului, insa de bafta asta n-au avut parte si Celelalte Urechi, cu care domnul Mele obisnuieste sa auda. Data viitoare sunt sanse mari ca domnul Mele si urechile lui ferfenitite sa nu mai auda nici macar de unde fosneste atacul la baioneta. Ori asta se cheama o vanatoare eficienta cu doua prazi doborate iscusit, dintr-o lovitura mestesugita. Pisicul nimerit, vulpea cu ceafa sura terminata, mai ramane rinocerul insa cum nu-i place apa, tocmai in valtoarea unei canalizari va fi atras, asa cum ii sta bine unei paduri cu o vanatoare bine facuta.

Ce fauna mai anima padurea? Sticleti, pitigoi, cativa limacsi, doi batracieni nebuni si o lipitoare, insa niciunul n-are nici macar fata, darmite apucaturi care sa-l recomande pentru postul de rege, devenit, iata, nitel cam vacant. De tot rasul, fie el si al ciocanitorii Woodry ... asta, pardon, Woody, parc-asa ii zice, nu?

# Melescanu, in iesirea de ieri: " Va spun totul peste 30 de ani la un ceai ". Nici nu stiu ce e mai grav: ca Melescanu merge pe vreo 74 sau ca, de obicei, la parastase nu se prea serveste ceai? Cu siguranta ca asta doar fostul premier Basescu va putea sa ne dezvaluie in emisiunea mosneagului Rares Bogdan. Incert ramane doar ceaiul.
de Rares Bitu


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 24 octombrie 2014


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 04 iulie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter