SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCine candideaza impotriva lui Cindrea?

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Cosmin Ionescu a reusit performanta de a-l aduce in Sibiu pe secretarul gneral al PSD, Liviu Dragnea. Dupa declaratiile impotriva actualei conduceri a organizatiei, Dragnea a venit la Sibiu pentru a vedea care este situatia. Si a facut pace. Cosmin Ionescu nu a fost dat afara din organizatie, iar Cindrea a fost sfatuit sa refaca alegerile. Pacea lui Dragnea poate insa complica situatia actualului presedinte, Ioan Cindrea, daca impotriva lui se va crea un curent in organizatie, condus de un lider cu adevarat puternic. Pana acum, Cosmin Ionescu este singurul contra-candidat anuntat, insa se apreciaza ca impotriva lui Cindrea sa fie folosite aceleasi arme care au fost folosite impotriva fostului lider al PSD, Mircea Geoana: trei, patru candidati, care sa se retraga in timpul Conferintei Judetene, in favoarea unuia singur: contracandidatul lui Cindre. Singura intrebare: exista in PSD Sibiu, trei, patru posibil candidati? 

Pacea lui Dragnea are insa si o limita: 8 mai. Dupa alegerile din organizatia judeteana niciun membru PSD nu mai are voie sa aiba declaratii denigratoare in afara partidului. Nu am hotarat nimic, in cayul Cosmin Ionescu. Nu va fi exclus. Le-am dat niste sfaturi prietenesti ca cineva care vrea sa candideze pentru o functie, principala preocupare pe care trebuie sa o aiba, terbuie sa fie aceea de a-i convinge pe cei care voteaza ca este mai bun si ca daca el va fi ales, de sperantele lor vor fi indeplinite. Acesta a fost primul sfat. Al doilea sfat a fost sa discute lucrurile astea in interiorul partidului, pentru ca este foarte deranjant pentru membrii PSD, pentru primarii PSD, care sunt urmariti, care sunt sntajati, sa vada cum cineva arunca cu pietre din partid in conditiile in care toti colegii nostri din administratia locala aseapta ca macar de la colegii din conducerea judeteana si nationla intelegere. Macar sa stie ca acolo exista o echipa unita, care se preocupa de viitorul partidului si de viitorul fiecaruia dintre ei. Am spus deasemeni ca dupa Conferinta Judeteana nimanui nu-i va mai fi permis sa iasa si sa atace colegi din partid. Sa iasa in presa. Sunt sigur ca s-a inteles mesajul si ca in situtii de acest gen cel mai bun medicament este votul partidului`, a declarat Drgnea la Sibiu.

Singura intrebare la care nu s-a raspuns: cum s-au oganizat alegeri la organizatia municipala Sibiu?
de Alin BRATU


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 19 aprilie 2010


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 23 februarie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter