SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCine mai crede in ansambluri rezidentiale?

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Firma Zacaria Developments vrea sa vanda sibienilor case intr-un ansamblu rezidential aflat inca la stadiul de proiect. Pretul este unul mai mult decat ademenitor: porenste de la 56.000 de euro pentru o casa spatioasa, pe un teren de 500 metri patrati, in imediata apropiere a Sibiului, la Sura Mica. Dar, mai este oferta "retro" a celor de la Zacaria Developments interesanta pentru piata imobiliara din Sibiu dupa tot ce s-a intamplat cu astfel de proiecte rezidentiale in ultimii ani? O parte din agentii imobiliari cred ca nu. Bogdan Gicu, presedintele filialei Sibiu a Uniunii Nationale a Agentiilor Imobiliare, considera ca locuintele vandute inca din stadiul de proiect nu mai au catuare astazi, pe o piata pe care nici proiectele finailizate sau aproape finalizate se vand greu. El apreciaza ca mai ales investitorii straini ar trebui sa dea un exemplu dezvoltatorilor locali. "Chiar daca vin din afara, multi investori au preluat prostul obicei de la romani. Mai intai trebuie sa construiesti si apoi sa vinzi", spune Bogdan Gicu. Actionarii companiei Zacaria Developments sunt din Malta, firma sibiana fiind parte a grupului Alf Mizzi and Sons Ltd. O oferta in contradictie cu mersul pietei "In pofida preconizarilor cu privire la evolutia pietei imobiliare pentru anul 2010, preconizari care sugerau inghetarea completa in dezvoltarea noilor proiecte rezidentiale, Zacaria Developments s-a angajat intr-un plan ambitios si anume inceperea contructiei unui nou complex rezidential, aflat in imediata vecinatate a localitatii Sura Mica", se arata intr-un comunicat al firmei publicat pe site-ul acesteia. Concret, ansamblul rezidential propus de Zacaria Developments presupune constructia a 42 de case, oferite spre vanzare in diferite stadii de constructie. Ansamblul permite alegerea din doua tipuri de case, un model cu o suprafata de circa 120 metri patrati si un altul cu o suprafata mai mare, de 150 metri patrati. Fiecare casa ar trebui sa vina cu parcela proprie de teren de 450-500 metri patrati. "Fiecare casa are o suprafata generoasa, in plan deschis, bucatarie cu dining, o sufragerie spatioasa, doua bai, trei dormitoare, iar in curte o alee pavata si un car port", mai arata firma. Casele mai vin, in proiect, cu o pivnita de aproximativ 15 metri patrati, un car port, alee pavata, terasa in spatele casei de aproximativ 60 metri patrati.

Potrivit dezvoltatorilor, proiectul rezidential din Sura Mica este prevazut sa fie dezvoltat in trei etape distincte, "in urmatorii doi-trei ani". "Primii cumparatori vor beneficia de posibilitatea de a cumpara la cele mai mici preturi si in locatia dorita", suna oferta spectaculoasa a celor de la Zacaria Developments. Promit ca nu se ating de avans decat la finalizare Probabil pentru a arata ca au adaptat oferta la conditiile actuale si pentru a arata ca dezvoltarea proiectului nu depinde de avansurile incasate, compania Zacaria Developments a venit cu o completare la capitolul achizitia locuintei. Promit ca nu se ating de banii platiti in avans de catre clienti, decat la finalizarea casei. "Toate platile facute inainte de finalizarea proiectului sunt facute intr-un cont de gaj care este disponibil dezvoltatorului doar la semnarea contractul final si cand cheile au fost inmanate cumparatorului", arata compania. Zacaria Developments, firma infiintata in 2008, a inregistrat in urma cu doi ani o pierdere neta de putin peste un milion lei, potrivit celor mai recente date disponibile pe site-ul Ministerului Finantelor.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 29 martie 2010


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 19 ianuarie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter