SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCisnadie: cu accidentul filmat, reparatiile au fost aprobate dupa o luna si jumatate | Video

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »


Desi a fost filmat episodul in urma caruia masina sa a fost lovita in centrul Cisnadiei, asiguratorul celui vinovat de accident a amanat mai bine de o luna aprobarea daunelor, care sa duca la efectuarea reparatiilor necesare, sustine soferul pagubit.

Scena filmata de soferul unui Mitsubishi Outlander aflat in trecere prin Cisnadie a fost postata pe site-ul trafictube.ro. Din imagini, se vede cum soferul masinii de teren franeaza in spatele unui VW Passat, care a oprit sa cedeze trecerea unui pieton aflat pe zebra. O a treia masina, Peugeot 107, nu observa oprirea mini-coloanei si loveste puternic autoturismul de teren in partea din spate: `cel din spate era cu ochii in telefon`, descrie soferul tamponat situatia.

In urma accidentului, masina condusa de el a ramas cu bara rupta, un eleron rupt de asemenea si cu sistemul de prindere a lampii de ceata avariat. `La peste o luna dupa accident, Carpatica inca ma tine in asteptare cu aprobarea constatarii si inceperea reparatiei`, scrie la finalul filmului soferul autoturismului Mitsubishi.

Reprezentantii Carpatica Asig sustin ca procedurile au fost respectate intocmai. Accidentul s-a produs in 24 iulie, dar proprietarul masinii lovite s-a prezentat la asigurator abia in 14 august. `In conformitate cu prevederile legale, domnului Ahciarliu (proprietarul masinii lovite –n.r.) i-au fost inmanate procesul verbal de constatare a avariilor si lista documentelor necesare solutionarii dosarului de daune. Dl. Ahciarliu a fost notificat ca societatea noastra va efectua investigatii proprii privind modul de producere al evenimentului rutier prin adresa nr. 12844 / 14.08.2012, fapt insusit de dl. Ahciarliu prin semnatura, termenul legal pentru finalizarea investigatiilor fiind de trei luni de la data avizarii producerii evenimentului`, arata cei de la Carpatica Asig, intr-un raspuns trimis ziarului Turnul Sfatului.

Firma de asigurare cu sediul central in Sibiu mai sustine ca soferul pagubit nu a solicitat daune. `La dosarul de dauna nu au fost depuse documente de reparatie, iar dl. Ahciarliu nu a solicitat plata despagubirii de la societatea noastra. Mai mult, dl Ahciarliu nu a acceptat oferta de despagubire care i-a fost transmisa de catre Carpatica Asig`, se mai arata in adresa semnata de reperzentantii Carpatica Asig.

De cealalta parte, soferul pagubit spune ca lucrurile au avut alte nuante. `Ei singuri se bat cap in cap cu ce zic! Cum as fi putut eu refuza o oferta de la ei daca eu intr-adevar nu as fi depus documente de reparatie? Ei dau oferte de reparatie inainte sa depuna oamenii cerere de reparatie? Este adevarat ca la ceva timp dupa ce am deschis dosarul de dauna, ei au acceptat reparatia, dar a fost «refuzata» pentru ca s-a observat ca bara care fusese trecuta la constatare la revopsire, de fapt era rupta pe interior si trebuia schimbata, asadar s-a facut cerere de reconstatare la service, iar persoana de la service-ul recomandat de Carpatica s-a ocupat de aceasta treaba`, raspunde proprietarul masinii lovite.
In cele din urma, acesta spune ca a fost sunat zilele trecute de reprezentantii Carpatica Asig pentru a confirma acceptarea reconstatarii.

de Traian DELEANU


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 09 octombrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 03 decembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter