SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGConcurs de pescuit pe Lacul Tocile

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Concurs de pescuit pe Lacul Tocile

Maine este zi de pescuit, pentru angajatii statiilor de distributie de carburanti OMV Petrom din judetul Sibiu. Ei vor participa, in 3 august, la cea de-a IV-a editie a Concursului de pescuit sportiv desfasurat pe Lacul Tocile. Evenimentul este organizat de Sindicatul Liber Peco Sibiu, care le promite ocupantilor locurilor I, II si III, premii si diplome.

Dumbraveniul ramane astazi fara apa

Compania Apa Tarnavei Mari - Sucursala Dumbraveni anunta sistarea alimentarii cu apa potabila in orasul Dumbraveni, astazi, 2 august 2012, intre orele 9-17, in vederea remedierii unui defect la reteaua de apa. "Atragem atentia consumatorilor ca, la repunerea in functiune a retelei, apa va prezenta suspensii si culoare, din cauza antrenarii depunerilor din conducte ", spun reprezentantii Apa Tarnavei Mari. (A. V)

Profesionistii in situatii de urgenta, in concurs la Sibiu 

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Cpt. Dumitru Croitoru " al judetului Sibiu va organiza si desfasura etapa a III-a zonala a concursurilor serviciilor profesioniste pentru situatii de urgenta. Concursul incepe astazi si se va termina in data de 8 august, la Baza Sportiva "Pompierul ", de pe strada Maramuresului din municipiul Sibiu. La aceasta competitie vor participa cinci loturi sportive ale inspectoratelor pentru situatii de urgenta din Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu. Loturile vor avea in componenta un antrenor (seful lotului), opt concurenti si doua rezerve. Concursul cuprinde patru probe practice: scara de fereastra; pista cu obstacole 100 m; stafeta 4x100 m si realizarea dispozitivului de interventie la motopompa.

Prin desfasurarea acestui concurs se urmareste atingerea unor obiective precum dezvoltarea si perfectionarea aptitudinilor si a deprinderilor specifice, necesare indeplinirii actiunilor de interventie in situatii de urgenta; evaluarea nivelului de pregatire a capacitatii de interventie a serviciilor profesioniste pentru situatii de urgenta; popularizarea in randul cetatenilor a unor aspecte din activitatea desfasurata de serviciile profesioniste pentru situatii de urgenta si dezvoltarea si imbunatatirea relatiilor de colaborare intre loturile participante ale serviciilor profesioniste pentru situatii de urgenta. (L. B.)

Prinsi cu craniul capriorului in portbagaj

Patru barbati sunt cercetati de politistii din cadrul Politiei Orasului Talmaciu dupa ce, asupra lor a fost gasit un caprior impuscat ilegal. Ei sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de braconaj cinegetic. Marti noaptea, in jurul orei 23, in urma desfasurarii unor activitati specific politienesti, pe str. Principala din Talmacel, a fost oprit pentru control in trafic un autovehicul, in care se aflau Ştefan V., de 39 de ani, din municipiul Sibiu, conducator al autoturismului si pasagerul Simion D., in varsta de 43 de ani, din Sadu. in urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost identificate, pe bancheta din spate, doua arme de vanatoare, precum si craniul unui caprior cu coarne. Politistii au stabilit faptul ca la comiterea infractiunii de braconaj cinegetic au mai participat si Toader N., de 34 de ani, din Talmacel, si Nicolae T., de 49 de ani, tot din Talmacel. De altfel, la domiciliul lui Toader N. a fost gasit capriorul eviscerat, precum si blana acestuia.

Cercetarile sunt continuate de politistii din cadrul Politiei Orasului Talmaciu si Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Sibiu, sub aspectul savarsirii infractiunii de braconaj cinegetic. (L. B.)


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 02 august 2012


Poza Zilei Sibiu - Sibiu Cycling Tour 2020

Sibiu Cycling Tour 2020
~ 15 august 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 27 iulie 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 07 2020 07:25 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter