SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGConducerea Hotelului de Gheata de la Balea Lac contesta in instanta marca inregistrata de suedezi

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Managerul Hotelului de Gheata de la Balea Lac, Leo Klingeis, a declarat, vineri, ca a angajat avocati care vor contesta la Tribunalul Bucuresti inregistrarea marcii "Ice Hotel" de catre o firma din Suedia si ca spera ca prin castigarea procesului sa se poata reveni la denumirea "Ice Hotel Balea Lac"

Managerul Hotelului de Gheata, Leo Klingeis, a declarat corespondentul Mediafax ca avocatii pe care i-a contactat au verificat inregistrarea denumirii de "Ice Hotel" facuta de firma din Suedia si au constatat ca exista posibilitatea ca aceasta sa fie contestata cu sanse mari de castig.

"Am angajat deja avocati care se ocupa de problema denumirii. Acestia lucreaza la redactarea actelor, iar contestatia la inregistrarea denumirii «Ice Hotel» de catre o firma din Suedia va fi depusa la Tribunalul Bucuresti. Avem sperante foarte mari ca vom castiga, pentru ca denumirea pe care au inregistrat-o suedezii este cu litere mici si scrisa legat - icehotel - pentru ca cele doua componente sunt cuvinte uzuale si nu cred ca puteau fi inregistrate", a declarat Leo Klingeis, managerul Hotelului de Gheata de la Balea Lac.

Potrivit acestuia, reprezentantii firmei din Suedia ar fi putut inregistra, eventual, denumirea de "Ice Hotel" insotita de numele unei zone, al tarii sau al unei localitati, dar nicidecum doua cuvinte care, in limba engleza, inseamna "hotel" si "gheata".Intrebat daca intentioneaza sa actioneze in instanta firma din Suedia, in eventualitatea castigarii procesului de la Bucuresti, pentru daune sau prejudicii, managerul Hotelului de Gheata de la Balea Lac a declarat ca nu a luat inca in calcul o asemenea varianta.

"Asteptam sa vedem ce se intampla la Bucuresti cu aceasta contestare a inregistrarii denumirii si apoi vom vedea. Deocamdata, nu ne-am gandit la niciun fel de actiuni ulterioare referitoare la cererea de daune pentru prejudiciile aduse. Vom cere, insa, in mod cert, sa achite cheltuielile de judecata pentru ca ne-au creat acest inconvenient", a spus Leo Klingeis.

Organizatorii Hotelului de Gheata de la Balea Lac au fost somati, la inceputul acestui an, de reprezentantii unei firme din Suedia sa schimbe denumirea obiectivului turistic, pe motiv ca este marca inregistrata de ei, iar sigla hotelului, comunicarea si biletele au fost modificate, noua denumire fiind Hotelul de Gheata.

 Hotelul de Gheata de la Balea Lac din acest sezon are 14 camere, cea de-a sasea editie a constructiei fiind mai mare decat cele precedente.


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 07 februarie 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 02 octombrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter