SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Conflict intre Schomers si Craciun

Stiri din Sibiu: Sport Adauga un comentariu »

Relatiile dintre jucatorul lui CSU Atlassib Sibiu, Cristi Craciun si antrenorul Peter Schomers s-au inrautatit sambata, la meciul cu Gaz Metan Medias, dupa ce baschetbalistul a tipat la antrenor, suparat ca a fost folosit prea putin. Considerat de Schomers unul din jucatorii importanti pentru viitorul sezon, Craciun va fi amendat de conducerea clubului.
„Am fost socat de ceea ce s-a intamplat. N-am crezut ca se poate intampla asa ceva. A inceput sa tipe la mine, dupa care si eu am tipat la el ", a dezvaluit, extrem de afectat, antrenorul. De altfel, Craciun n-a mai iesit alaturi de echipa de la vestiare pentru repriza a doua.
Surse din jurul echipei sustin ca reactia dura a jucatorului a venit din cauza faptului ca a fost nemultumit ca a fost folosit prea putin, dar si pentru ca Schomers l-a certat intr-un time-out al meciului cu Gaz Metan. „El s-a intors de la lotul national cu pretentii si vroia sa joace mai mult ", a explicat unul dintre baschetbalisti.
Imediat dupa meci, Peter Schomers l-a sunat pe directorul executiv Mircea Vulc, pentru a-i relata incidentul. Antrenorul spune ca nu se gandeste sa-l excluda din lot pe Craciun, „dar cu siguranta trebuie luate masuri impotriva lui, pentru ca nu este posibil sa se intample asa ceva ", a spus Schomers, care in prima repriza a avut o iesire nervoasa la adresa jucatorilor. Nemultumit de jocul elevilor sai, germanul a cerut time-out si, desi pana acum a obisnuit sa fie calm, el a tipat la jucatori chiar pe teren. „Trebuia sa fac lucrul acesta, pentru ca era haos pe teren ", si-a argumentat Schomers iesirea nervoasa.
La randul sau, jucatorul s-a aparat spunand ca vina nu este in totalitate a sa. „Nu mi se pare normal ca un antrenor sa sara la bataie si sa injure jucatorii de familie ", s-a multumit sa declare Cristi Craciun. „Bata " – unul din favoritii fanilor - nu este la prima abatere de acest gen. in urma cu trei ani, in una unui conflict asemanator cu Mircea Vulc, el a fost amendat, dupa care exclus din lot, dupa care, sezonul urmator a evoluat la Gaz Metan Medias.
de Teodor BOANTA


Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate luni, 29 septembrie 2008






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 19 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter