SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGConsilierii PDL vor la stadion nocturna de 900.000 euro din bugetul local

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Dupa ce, in sedinta din luna iulie, proiectul propus de consilierii PDL pentru alocarea a 4 milioane de lei din bugetul local pentru echipa Vointa a fost respins, iar primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat ca va da bani pentru Vointa, dar "intr-o maniera bine organizata si gandita", consilierii PDL propun din nou doua proiecte de hotarare pentru stadion si Vointa.

Pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local din luna august, care va avea loc joi, se afla un proiect prin care reprezentantii PDL propun alocarea, de la bugetul local, a sumei de 900.000 euro pentru amenajarea instalatiei de nocturna pentru Stadionul Municipal.

"Pornind de la necesitatea alinierii Stadionului Municipal Sibiu la standardele UEFA si FIFA, consideram ca se impune de urgenta montarea unei instalatii de nocturna. (...) acelasi stadion poate fi inchiriat pentru a sustine evenimente si altor cluburi sportive care nu poseda stadion omologat", se arata in expunerea de motive a consilierilor PDL.

Consilierii propun rectificarea bugetului local prin virarea de la un capitol la altul, adica de la domeniile in care s-a facut economie in prima jumatate a anului.

Serviciul de specialitate din cadrul Primariei arata, in raportul atasat proiectului, ca potrivit legii, rectificarile de buget, dar si virarile de credite de la un capitol la altul se aproba la propunerea ordonatorului principal de credite, care este primarul, si propun respingerea proiectului.

Gazon pe terenul II

Un alt proiect al consilierilor PDL vizeaza terenul II, cel de antrenament, al Municipalului, pentru care propun "inchirierea prin licitatie publica a acestuia, in vederea amenajarii cu gazon sintetic si instalatie de nocturna, dupa modelul inchirierii spatiilor apartinand domeniului public din cadrul institutiilor de invatamant", propun consilierii.

Ei spun ca terenul poate fi folosit de cluburile sibiene in activitatile proprii, iar in timpul ramas de catre firma care face amenajarile.

Serviciul Patrimoniu propune ca acest proiect sa fie respins deoarece acum stadionul este folosit de echipa Vointa si de cele cinci echipe de juniori.

Bani pentru Vointa

La inceputul lunii august, primarul Iohannis a declarat, intr-un interviu pentru Tribuna, ca va acorda sprijin financiar pentru Vointa

"Trebuie sa venim cu un sprijin mai mare, si in ce priveste reparatiile si viabilizarile pe stadion, si in ce priveste sumele alocate pentru diferite proiecte ale clubului Vointa. Şi vom face aceste lucruri, dar intr-o maniera bine organizata si gandita, nu intr-o maniera heirupista", a spus Iohannis.

Primarul a explicat ca proiectul va fi pregatit in viitorul apropiat, in conditiile in care inca nu sunt toate lucrurile detaliate.

Pentru investitiile mai mari finantate din bugetul local, potrivit legii, trebuie intocmite studii si proiecte, ele trebuie aprobate in Consiliul Local, dupa care este nevoie de organizarea unei licitatii pentru desemnarea firmei care va executa lucrarea.
de Sorana Maier


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 22 august 2011


Poza Zilei Sibiu - Sibiu Cycling Tour 2020

Sibiu Cycling Tour 2020
~ 14 august 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 27 iulie 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 07 2020 07:25 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter