SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGConsiliul Judetean: sistem de conferinte de 100.000 de euro

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

400.000 de lei, fara TVA, este valoarea estimata a contractului de achizitie a unui sistem de conferinte, traducere simultana si sonorizare pentru noua sala de conferinte a Consiliului Judetean Sibiu. Licitatia pentru acest sistem a fost lansata saptamana trecuta, termenul limita de depunere a ofertelor fiind pe 8 iunie, cand este programata si deschiderea dosarelor depuse. 

Potrivit caietului de sarcini, in cei 400.000 de lei fara TVA trebuie sa intre o serie lunga de dotari: un procesor de sunet programabil, cu 16 intrari si opt iesiri, opt boxe autoamplificate de perete, dotate cu o unitate de alimentare proprie. Pe langa microfoane wireless si microfoane de mana `cu capsula interschimbabila`, switcher-e si un videoproiector, sistemul de conferinte al noii sali a CJ Sibiu va avea, potrivit dorintei conducere, si 39 de sisteme pentru discutiile celor prezenti. Acestea trebuie sa aiba microfoane de tip `array`, a caror principala caracteristica este aceea ca recepteaza si transmit sunetul la acelasi nivel, indiferent de pozitia vorbitorului – asezat sau in picioare.

Pentru traducatori, performantul sistem va trebui sa includa trei console, care sa permita transmiterea traducerii prin 40 de casti pentru participanti. Software-ul de inregistrare a discutiilor trebuie sa permita ascultarea inregistrarilor `numai cu playerul propriu`, iar in cazul unei erori a sistemului de operare sa nu se piarda mai mult de doua secunde din inregistrari.

In fine, printre celelalte console pentru 39 de participanti, conectate la o unitate centrala pentru sistemul de discutii, se remarca si o consola speciala pentru presedintele CJ, cel care, de obicei, conduce discutiile din sedintele forului legislativ judetean. In plus fata de consolele consilierilor judeteni, cea a presedintelui va fi echipata cu `functia prioritate`, `next-in-line` si cea de control a volumului intregului sistem.

Firma care va fi declarata castigatoare a licitatiei va trebui sa ofere suport tehnic prin prezenta unui tehnician la primele cinci evenimente in cadrul carora este folosit noul sistem de sonorizare.

Pentru firmele care doresc sa depuna oferte in cadrul acestei licitatii, una din cerinte este ca cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani sa fie de cel putin 800.000 de lei.

Cladire de 5,6 milioane de lei

Sistemul de conferinte si sonorizare va fi folosit in noul corp de cladire care se construieste in curtea interioara a actulului sediu al CJ Sibiu, de pe strada Gen. Magheru. Valoarea totala a contractului pentru executarea lucrarilor este de peste 5,6 milioane de lei, fara TVA. Lucrarile ar urma sa se incheie in octombrie anul acesta, fiind executate de firma sibiana Sinecon. Aceasta a castigat cele doua licitatii pentru executia celor doua etape a cladirii ce va avea o sala de conferinte de 115 locuri, plus alte birouri si spatii conexe, cu un regim de inaltime S+P+E+M.

Laptopuri de 50.000 de euro

Licitatia pentru sistemul de conferinte si sonorizare vine dupa ce, pe 10 mai, CJ Sibiu a mai organizat o procedura publica de achizitie pentru cumpararea a 42 de calculatoare, dintre care 36 portabile. Pentru cele mai multe dintre calculatoare, 34 la numar, cerintele sunt medii: procesor core 2 duo, 3Gb DDR2 RAM, cu posibilitatea de extindere la 8Gb, hard disk cu o capacitate de 320Gb, placa video cu memorie de 1Gb si multe alte porturi, sloturi si sisteme de conectare. Software-ul instalat va fi Windows 7 Professional. Pentru alte doua notebookuri cu capacitati de stocare mai reduse, conditiile din caietul de sarcini solicita o greutate maxima de 2,2 kg si un tip de baterie care sa asigure un timp o autonomie de pana la opt ore. Ultimele sase calculatoare solicitate sunt de tip `desktop`, cu performante relativ reduse.

de Traian DELEANU


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 01 iunie 2010


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 20 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter