SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Constantin Morar, ales presedinte al UNPR Sibiu

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Conducerea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) s-a aflat, sambata la Sibiu pentru a pune pe picioare organizatia judeteana a partidului. Au fost prezenti, la restaurantul Majestic, locul de desfasurare al evenimentului, Gabriel Oprea, presedinte executiv al UNPR si, in acelasi timp ministrul Apararii Nationale, Marian Sarbu, presedintele partidului, Cristian Diaconescu, cel mai probabil, candidatul formatiunii pentru alegerile prezidentiale din 2014, si Åžerban Mihailescu, fostul secretar general al Guvernului in mandatul fostului prim-ministru Adrian Nastase. Acestia impreuna cu liderii locali au luat parte la alegerea noii conduceri a filialei judetene. Per total, la alegeri au participat aproape 180 de reprezentanti din tot judetul. in urma scrutinului de alegeri, Constantin Morar a fost ales noul presedinte al filialei. Fostul presedinte al Consiliului Judetean din perioada 2001 - 2004 a fost singurul candidat la functia de presedinte.

"Filiala judeteana numara pana acum peste 850 de membri. Avem oameni in toate localitatile si ne vom pregati pentru alegeri in filialele locale si pentru desemnarea viitorilor candidati la alegerile locale", a spus Constantin Morar, presedintele UNPR Sibiu. Odata cu preluarea functiei de presedinte al filialei, dupa aproape 6 luni de interimat ca lider al organizatiei, Constantin Morar s-a inscris si in cursa pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean la alegerile din 2012.

La finalul intrunirii, Gabriel Oprea, presedintele executiv al UNPR, a declarat ca "suntem un partid nou cu oameni care nu au mai facut politica. Avem in randurile noastre oameni cu expertiza, iar atunci cand se va apela la noi vom acorda sprijinul. Nu am cerut nici o functie, nici la nivel guvernamental, nici la nivel local, insa la urmatoarele alegeri dorim sa obtinem un scor cat mai bun. Sustinem Guvernul si pe Traian Basescu pentru ca ne santajeaza cu promovarea adevaratelor valori si dragostea de tara", sustine Gabriel Oprea. Acesta a anuntat ca in perioada imediat urmatoare vor avea loc alegeri si in filiala Medias a UNPR, iar cine va iesi presedinte va deveni automat candidat la Primaria Medias in 2012. in ceea ce priveste candidatul partidului pentru Primaria Sibiu, acesta a spus "daca avem sanse ne vom bate". Gabriel Oprea nu a vrut sa dea nici o declaratie privind postul de prefect, ramas vacant dupa ce fostul prefect Constantin Trihenea a fost promovat in structurile guvernamentale. "Nu am cerut nici o functie", a spus Oprea, ferindu-se sa spuna ca UNPR este interesat de postul de prefect de la Sibiu. Ministrul Apararii Nationale a facut si o confesiune. "Sibiu este un oras extraordinar. Aici am terminat Åžcoala de ofiteri si m-am casatorit. Vreau sa fac nunta de argint la Sibiu".
de Cosmin Pal


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate luni, 06 decembrie 2010






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 25 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter