SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGControale drastice in targuri si piete inainte de Pasti

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »


Autoritatile sibiene au inceput controalele care preced sarbatorile pascale. Pietele, abatoarele, macelariile si supermarketurile care comercializeaza produse din carne, lactate si oua vor fi controlate de inspectorii OPC, reprezentatii DSP Sibiu si inspectorii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor.

`Reprezentantii directiei vor verifica documentele care atesta provenienta, modul de depozitare si comercializare mieilor. Sibienii trebuie sa stie ca doar mieii stampilati sunt verificati si buni pentru consum. De asemenea, am dat posibilitatea crearii unor puncte de taiere in perioada 1-13 aprilie. Pana in acest moment doar patru agenti s-au adresat DSVSA: unul din piata Medias, unul din Sliminic, unul din Rasinari si unul din Ocna Sibiului`, a spus Serban Tichindelean, directorul DSVSA Sibiu.

Inspectiile la comerciantii de produse lactate si oua vor fi intesificate, iar inspectorii ii avertizeaza pe sibieni ca doar produsele stampilate cu codul de inregistrare al unitatii producatoare si cu termenul de valabiliate sunt recomandate pentru consum.

`In perioada premergatoare sarbatorilor pascale vom intensifica controalele in zonele aglomerate, in oboare si piete, dar si la magazinele mari. Alaturi de DSP si DSVSA vom incerca sa identificam comerciantii care nu respecta prevederile legale de comercializare a oualelor, lactetelor si mieilor. Intensificarea controalelor are ca scop evitarea aparitiei de toxiinfectii alimentare`, a declarat Ioan Bara, directorul OPC Sibiu.

La actiunile comune va participa si Inspectoratul de Politie Judetean Sibiu, care va lua parte la actiunile de control, dar va asigura si protectia sibienilor care vor participa la slujbe, la bisericile si manastirile din judet.

`Inspectoratul de Politie al judetului Sibiu si Jandameria Sibiu vor asigura siguranta cetatenilor pe perioada sarbatorilor. O sa sporim numarul patrulelor pe mijloacele de transport, se vor asigura caile de acces spre biserici si manastiri, se va actiona in sistem integrat pentru asigurarea sigurantei stradale, iar agentii vor avea o prezenta activa la orele de varf pe arterele principale ale orasului`, a spus Tiberiu Ivancea, inspectorul-sef al IPJ Sibiu.
de Dorina Nitu


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 29 martie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 30 octombrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter