SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Cosmar pentru Chivu în "Teatrul viselor"

Stiri din Sibiu: Adauga un comentariu »

,,Căpitanul" nationalei României si colegii de la AS Roma au fost umiliti pe ,,Old Trafford" de Manchester United, cu un incredibil 7-1, ratând accederea în semifinalele Ligii Campionilor. Chelsea este a doua formatie calificată mai departe, după un 2-1 obtinut pe terenul Valenciei în ultimul minut de joc.

Ce seară neagră pentru Cristi Chivu în Anglia! După 2-1 pe Olimpico din Roma, fundasul român, blamat în Insulă pentru eliminarea de acum o săptămână a lui Paul Scholes, spera că poate apăra cu dintii avantajul pentru a intra în clubul select al primelor patru echipe din Champions League. Nu numai că n-a fost asa, dar a iesit un adevărat dezastru pentru formatia lui Luciano Spalletti. Liderului din Premier League i-a fost ignorată total puterea de a reveni în momentele dificile. Exact ce astepta Alex Ferguson. Cu un joc tipic englezesc, bazat pe viteză si pase năucitoare pe tot terenul, Manchester a deschis rapid scorul, în minutul 11, prin tânărul international Michael Carrick, cu o boltă de efect care l-a lăsat mască pe brazilianul Doni din poarta Romei. Fără Taddei pe banda dreaptă, accidentat la încălzire, si cu eroul din tur Vucinic total apatic, oaspetii nu au contat deloc în atac. Au fost prezenti constant, însă, gazdele, care au mai lovit o dată sase minute mai târziu, când Chivu a ratat interceptia balonului si l-a lăsat pe Alan Smith să suteze lejer în plasă de la 16 metri. Nici două minute nu au trecut si s-a făcut 3-0, pe o actiune ca la carte marca Giggs, care l-a găsit ideal pe Rooney si copilul teribil al Angliei a îngropat Roma din prima repriză. Pentru ca lucrurile să fie clare, Cristiano Ronaldo si-a încununat evolutia fenomenală cu un gol pentru 4-0 si meciul era jucat după 45 de minute. Acelasi Ronaldo, acompaniat din nou de Carrick si de nou intratul Evra au completat un tablou sumbru pentru squadra romană, care a trebuit să îndure unul dintre cele mai severe înfrângeri din istoria de peste 50 de ani a competitiei. Reusita lui de Rossi nici nu a contat, fiind mai mult un cadou făcut de englezi pentru ca amarul să nu fie chiar atât de insuportabil. Imaginea lui Alex Ferguson împărtind autografe când fotbalistii încă jucau pe teren este elocventă pentru ceea ce s-a petrecut pe ,,Old Trafford" . United merge mai departe, unde va întâlni câstigătoarea dintre Bayern Munchen si AC Milan (în tur, 2-2), care au jucat aseară pe Allianz Arena.

Norocul lui Mourinho
1-1 realizat de Valencia pe terenul lui Chelsea acum o săptămână i-a făcut pe englezi să-i pună cruce definitiv lui Jose Mourinho, pe picior de plecare după ce a fost mai mereu al doilea si în lupta pentru titlul în Premier League. Era unica ocazie pentru mult hulitul antrenor să mai salveze ceva în acest sezon. Dar cât de greu este să obtii o calificare pe ,,Mestalla" , si Mourinho stia asta. Cosmarul se contura foarte bine după 30 de minute, când Morientes a tintit mai întâi bara si apoi a înscris total nemarcat din careu (min.32). Spaniolii porniseră deja fiesta. Echipele au lăsat garda jos si au trecut la asalt, având ocazii clare de a înscrie la ambele porti. Apărarea de fier a spaniolilor a cedat după pauză, în minutul 52, cel care a lăsat tăcerea peste arena din Valencia fiind Sevcenko, rămas liber în careul mic după o bâlbâială a gazdelor în fata lui Canizares. Portar care a făcut minuni un meci întreg, însă si-a distrus singur toată munca în minutul 90, când a lăsat liber coltul scurt la un sut de la distantă a lui Essien si Chelsea devine a treia echipă englezească ce atinge semifinalele, adversara din penultimul act, FC Liverpool fiind sigură de calificare, după 3-0 la Eindhoven.

Cupa UEFA, sferturi, retur

Tottenham – FC Sevilla (în tur, 1-2) (21,45-TV Sport)
Werder Bremen – AZ Alkmaar (0-0)
Osasuna – Bayer Leverkusen (3-0)
Benfica – Espanyol Barcelona (2-3)

Bogdan BRÂNZĂ


Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate joi, 12 aprilie 2007






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 19 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter