SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCristi Toader: "Incepem pregatirile pentru Raliul Sibiului, etapa de casa"

Stiri din Sibiu: Sport Adauga un comentariu »

Transilvania Rally, a patra etapa a Campionatului National de Raliuri „Dunlop " a insemnat o noua participare pentru echipajul sibian format din Cristian Toader si Gheroghe Badea. Cei doi au pornit la drum pentru a face o cursa frumoasa si a obtine un rezultat bun la finalul celor aproape 140 de kilometri de proba speciala din jurul orasului Cluj-Napoca. Cu doua zile de concurs, ultima etapa de asfalt din sezonul 2013 a propus participantilor trei speciale in prima zi, cu doua treceri pe proba mixta „Faget " si una pe superspeciala din parcarea Polus Center.

„Am pregatit materialul de concurs impreuna cu echipa tehnica, dar am avut emotii in legatura cu suspensia masinii care trebuia revizuita, reusind sa o montam cu doar doua zile inainte de concurs, timpul de teste fiind minim in aceasta situatie " a spus Cristi inaintea startului in Transilvania Rally. „Prima zi a fost una buna pentru noi, cu multi spectatori pe probe " a completat pilotul sibian.

Ziua secunda a adus echipajul sibian in fata a 7 speciale, dintre care sase lungi, tehnice si dificile, unde dictarea avea sa fie foarte importanta. Dupa neutralizarea primelor treceri pe „Tarnita " si parcurgearea primului „Dangau " dupa o ploaie torentiala, a urmat a doua bucla pe care echipajul #44 a avut de-a face cu probleme legate de suprafata intr-o continua schimbare. „Pacat ca nu am parcurs Tarnita1 pe care o cunosteam bine, unde puteam sa avem un rezultat bun cu ajutorul pneurilor adecvate. Pe a doua trecere pe Tarnita conditiile meteo s-au jucat cu noi, am pierdut mult timp datorita aderentei scazute, avand portiuni care alternau uscatul cu umed si multe balti pe traseu. Belis este o proba noua frumoasa, foarte tehnic, unde ai nevoie de o precizie de ceasornic, unde noi am avut o problema cu cedarea unui colier de la un furtun de admisie de la turbo. " a spus Cristi Toader la finalul raliului.

In final, echipajul este multumit de pozitia ocupata dupa parcurgerea probelor de la Cluj. „Am terminat in puncte si fara avarii la masina de concurs, cu toate ca pe a doua trecere pe Tarnita am avut emotii, scapand la limita intr-un moment dificil. Doresc sa transmit suportul pentru echipajul Florin Tincescu/Iulian Nicolaescu dupa evenimentul tragic de la finalul raliului clujean. Acum incepem pregatirile pentru Raliul Sibiului, etapa de casa, cu multi kilometri de proba, unde dorim sa obtinem un rezultat bun " a incheiat Cristi.

Echipajul #44 multumeste sponsorilor pentru increderea avuta si pentru sprijinul acordat: Sigemo, Rud, Greiner, Thrace GReiner, Market Impex, Avanti, Art Lider Floor, Smart Tools, Baum, Big Prints, HRC Security si partenerilor media Tribuna, Digi 24, Sibiul.ro si RallyMax.
de Rares Fetean
Sursa:
Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 15 iulie 2013


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 03 decembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter