SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCS? Sibiu, in primele 8 echipe din tara la U 15

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Baschetbalistele pregatite de prof. Lucian Negru au repetat performanta de anul trecut, calificandu-se in finala Campionatului National U 15. CSŞ Sibiu a intrat din nou in randul primelor 8 echipe din tara in urma turneului semifinal de la Timisoara, desfasurat intre 21 si 24 martie.

Antrenorul echipei sibiene, prof. Lucian Negru, considera ca aceasta performanta este cu atat mai mare cu cat ea a fost obtinuta in anumite conditii, spre deosebire de alte cluburi ajunse la acest nivel CSŞ-ul fiind "sora cea saracacioasa". "Aceasta calificare vine sa incununeze o munca titanica de 2 ani, in care am reusit sa facem un singur cantonament de pregatire la Eforie Sud, in luna septembrie, in 2012, iar antrenamentele, pe parcursul anului, s-au desfasurat incepand de la ora 6 dimineata, din cauza programului scolar si a lipsei de pozitii in sala CSŞ-ului. A fost un turneu semifinal foarte greu, celelalte echipe fiind rezultate fie din fuzionari de doua sau 3 cluburi, fie sunt din centre mari din tara, precum Cluj-Napoca, Timisoara, ori Bucuresti, echipe care au deja o sustinere imensa, la acest nivel. De exemplu, campioana Alexandria este sustinuta de Primarie si de Consiliul Local in proportie foarte mare. Aceasta echipa are parte si de reclama puternica in centrul orasului, acolo unde sunt afisate o serie de bannere insotiete de mesajul "Echipa - mandria orasului". O alta echipa, ACS Champions Bucuresti, are preparator fizic si psiholog, a participat la o serie de turnee internationale de pregatire, in vreme ce noi acum ne straduim sa facem un rand de echipament pentru fete, majoritatea banilor venind tot de la parinti, principalii nostri... sponsori. Nu vreau sa ne plangem prea mult, important este ca suntem acolo in "spuma" baschetului, ca ne cunoaste lumea, ca ne pregatim intens si mergem la turneul final sa ne jucam sansa, in incercarea de a obtine o performanta mai mare decat anul trecut. Pot spune ca, din prima serie de calificare si pana in prezent am avut parte de cel mai greu parcurs, dovada ca, la turneul final, sunt echipe pe care noi le-am intalnit pe parcurs, precum cele din Dej si Cluj-Napoca", a declarat prof. Negru.

La aceasta performanta au contribuit urmatoarele jucatoare: Laura Suciu, Raluca Fecioru, Lacrima Spataru, Patricia Stoica, Melisa Dezsi, Alessia Spagli, Denisa Ciorogariu, Andreea Lupean, Iulia Sarosi, Ştefana Bichis, Elena Ariciuc, Iulia Staneci Coserea, Ioana Popescu, Tania Agache si Diana Oproiu, ultima plecand, intre timp, in Canada, cu familia.

"Vreau sa multumesc pe aceasta cale tuturor celor care au fost aproape de echipa, dar in primul rand vreau sa stiti ca sunt foarte multumit de aceste fete si mandru pentru ceea ce fac ele si pentru faptul ca reprezinta cu cinste clubul, orasul si familiiile lor, intr-o societate in care auzim mai mult de lucruri rele. Chiar daca toata lumea care ma cunoaste crede ca nu sunt niciodata multumit, vreau sa afirm tare ca sunt nu multumit, foarte multumit si ca aceste fete merita tot ce e mai bun. Bravo fetelor! incet, dar sigur, incepem sa aratam ca o a doua familie, cu "F" mare", a mai spus prof. Negru.
de Ovidiu Boica


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 27 martie 2013


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 19 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter