SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCu 70 sau 75 de lei, elevii din Sibiu pot merge in tabere din judet si din tara

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Elevii au intrat in vacanta si se pregatesc sa se bucure de vara. Daca unii merg in concediu cu parintii, altii aleg sa "testeze" experiente noi in cadrul unor tabere. Ei bine, oferta turistica pentru vacanta de vara este bogata pentru tinerii din Sibiu, care anul acesta pot merge in tabere de odihna si recreere, dar si in tabere tematice. Taberele sunt o varianta la indemana si pentru parinti, care timp de cateva zile nu vor mai trebui sa isi faca griji ca nu au cu cine sa isi lase copiii acasa cat timp ei sunt la lucru. In plus, copiii isi vor face prieteni noi si vor avea parte de o sumedenie de experiente inedite.

Pentru elevi, vara inseamna distractie. Vizite dese la bunici, vacante cu parintii, sau tabere si drumetii cu prietenii, de toate au elevii timp pe perioada verii, cand nu mai trebuie sa mearga la scoala. Taberele sunt vazute cu ochi buni si de parinti, care se bucura de faptul ca cei mici vor putea sa isi dezvolte creativitatea, sa-si asume riscuri si sa invete sa se descurce singuri.

Optiuni pentru o vacanta frumoasa

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Sibiu organizeaza si in aceasta vara mai multe tabere pentru elevii din Sibiu si nu numai, pentru ca la aceste tabere se pot inscrie si copii din alte judete.

  • Vara asta avem patru tabere. Mergem la Paltinis, Cisnadioara, Rau Sadului si Ocna Sibiului si avem zece serii de sase zile. Preturile pentru aceste tabere sunt intre 70 de lei la Ocna si Cinsadioara, 72 lei Paltinis si 75 lei Rau Sadului?, a spus, pentru Tribuna, Radu Pau, responsabil tabere din cadrul DJST.

Asadar, DJST organizeaza tabere la Centrele de Agrement din Paltinis, Cisnadioara, Rau Sadului si Ocna Sibiului. La centrele din Paltinis si Rau Sadului sunt disponibile cate 80 de locuri pe serie, la Ocna Sibiului 70 de locuri pe serie, iar la Cisnadioara 60 de locuri pe serie. Potrivit ofertei turistice a DJST Sibiu, o tabara a avut loc deja intre 19-25 iunie, o alta se afla in plina desfasurare, urmand sa se incheie pe 3 iulie, dupa care urmeaza in perioadele: 5-11 iulie, 13-19 iulie, 21-27 iulie, 29 iulie-4 august, 22-28 august, 30 august-5 septembrie.

Tabere gratuite, sustinute de Ministerul Educatiei

Pe langa taberele platite, DJST organizeaza si tabere gratuite, sustinute de Minsiterul Educatiei. Una dintre ele este tabara nationala "Jocul ca teatru", care va avea loc la Rau Sadului, in august. 90 de participanti sunt asteptati la aceasta tabara.

O alta tabara gratuita se adreseaza copiilor care beneficiaza de burse sociale. Astfel, 48 de copii vor merge la Ocna Sibiului, gratuit, intre 7-12 august. Tot in acelasi interval vor merge intr-o tabara gratuita la mare, in statiunea Eforie Nord, 30 de persoane cu dizabilitati din judet.

Tabere tematice si cantonamente

In judet se organizeaza si tabere tematice.

  • "La engleza avem doua serii, la matematica trei serii, la Rau Sadului, si una de fizica, la Cisnadioara", spune Radu Pau, reprezentantul DJST.

Tabara de limba engleza "English Summer Camp" pentru copiii si tinerii din clasele I-VIII, aflata la editia a VI-a, se desfasoara in perioadele 5-11 iulie, 13-19 iulie, la Centrul de Agrement de la Rau Sadului.

Totodata, DJST organizeaza cantonamente de handbal si baschet in locatiile de la Rau Sadului si Paltinis.

  • "Aceste doua locatii dispun de conditii deosebite pentru desfasurarea de cantonamente de catre sportivi, atat din punct de vedere al cazarii, recuperarii si servirii mesei, cat si al infrastructurii necesare pregatirii sportivilor, terenuri, materiale sportive si trasee pentru pregatire fizica", se arata in oferta DJST. 

Copiii si tinerii din Sibiu pot merge in tabere in alte judete

DJST faciliteaza locuri pentru tinerii din Sibiu in tabere din alte judete, in reteaua de centre de agrement a Ministerului Tineretului si Sportului. Astfel, in aceasta vacanta de vara, elevii din Sibiu pot merge in tabara la Arieseni, Oradea - Baile Felix si Suncuius, Sangeorzi Bai - Bistrita Nasaud, la Poiana Pinului - Buzau. Rau Alb - Caras Severin, Eforie Nord, Eforie Sud si 2 Mai - Constanta, Costesti - Hunedoara, Muncel - Iasi, Mara Baia Mare - Maramures si altele. Perioadele de tabara in aceste locatii sunt de sase zile, iar pretul unei zile este cuprins intre 60 si 80 de lei, in pret fiind incluse servicii de masa, cazare si asistenta medicala.

Cine mai poate beneficia de centrele de agrement

In cele patru centre de agrement ale DJST Sibiu se ofera si pensiune completa, cu camere de 2-6 paturi si 3 mese pe zi, pentru petrecerea weekend-urilor, se organizeaza evenimente festive, team-building-uri sau team-event-uri pentru firme. Costul unei zile de cazare este de 35 de lei/persoana la Paltinis si Rau Sadului si de 32 lei/persoana la Cisnadioara, iar al unei Pensiuni complete, care contine si 3 mese pe zi, de 35 de lei/persoana.Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 13 iulie 2017


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 29 mai 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter