SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCu calul, de pe centura Sibiului, pana la Apoldu de Jos

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean si actualmente ales judetean, Gheorghe Dicu, a atras atentia, ieri, in sedinta Consiliului Judetean, asupra faptului ca semnalizarea pe centura ocolitoare a Sibiului lasa de dorit si nu este corecta in ceea ce priveste mentionarea localitatilor pe panourile rutiere. "Pe unul dintre panouri, pe langa localitatea Rusciori, este trecuta si Apoldu de Jos, iar acolo daca vii pe centura Sibiului nu poti ajunge in Apoldu decat daca iti cumperi cal. Totodata, de pe panouri lipsesc localitati importante pentru noi cum ar fi Agnita si Medias. Multa lume nu stie exact ca centura Sibiului este data in folosinta, iar in Sibiu intra in continuare un numar destul de mare de masini. Nici pe sistemul GPS nu figureaza centura Sibiului", a spus Gheorghe Dicu, care a cerut conducerii CJ sa aiba un reprezentant in comisia de receptie a centurii. Acesta a spus ca in perioada in care era vicepresedinte al CJ acesta era invitat la toate sedintele referitoare la centura Sibiului. Martin Bottesch, presedintele CJ, a raspuns slicitarii, afirmand ca se va interesa despre acesta situatie, pentru ca CJ sa aiba un reprezentant la intrunirea factorilor implicati in receptia centurii ocolitoare a Sibiului.

Adrian Besoiu a cerut infiintarea a trei sectii la Spitalul Clinic Judetean

Tot in sedinta de ieri, consilierul judetean PSD, Adrian Besoiu, a cerut conducerii CJ sa faca demersuri pentru reinfiintarea celor trei sectii la Spitalul Clinic Judetean, recent disparute din organigrama spitalului. Este vorba despre sectiile Endocrinologe, Diabet si Boli de Nutritie si Dermato-Venerologie. Totodata, acesta a solicitat conducerii CJ sa puna la dispozitia alesilor judeteni si viitoarele organigrame ale unitatilor spitalicesti preluate de Consiliul Judetean. "Nu putem face noi acest demers, insa voi face aceasta propunere catre consiliile de administratie ale spitalelor", a raspuns presedintele Martin Bottesch.

Junii au colindat Consiliul Judetean

Şedinta de ieri a fost una destul de scurta si a durat doar o jumatate de ora. La finalul acesteia, membrii Ansamblului Profesionist "Cindrelul - Junii Sibiului" au sustinut un scurt concert de colinde in fata alesilor judeteni si a conducerii CJ, mai ales ca Centrul judetean pentru conservarea si promovarea culturii traditionale "Cindrelul- Junii" este o institutie subordonata Consiliului Judetean. La finalul momentului artistic, presedintele Martin Bottesch le-a multumit membrilor ansamblului si directorului Silvia Macrea pentru munca depusa in acest an si pentru imaginea pe care o promoveaza judetului Sibiu.


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 17 decembrie 2010


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 30 mai 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter