SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCum au luat Popestii banii bancii

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Daca ati contractat un credit care va lasa fara ultimul banut dupa ce platiti rata, nu mai stati pe ganduri! Mergeti la primul broker de credite si alegeti un credit mai "atragator ". Creditul de refinantare are mare trecere printre sibieni, mai ales ca ofertele care sunt acum pe piata au dobanzi mult mai avantajoase decat cele care erau in urma cu cativa ani. Tot la astfel de credite apeleaza si cei care vor sa uneasca mai multe datorii bancare pentru a avea o singura rata, precum si cei care au nevoie de o suma de bani, dar nu se mai incadreaza pentru un credit in plus. Asa ca dau fuga la banca, prelungesc perioada de creditare si mai iau ceva bani in plus. Este o modalitate prin care omul isi rezolva problema si banca mai vinde un credit. Cum s-ar zice, toata lumea castiga.

Aceeasi rata, un credit, bani in plus

Sa luam exemplul unei familii, careia ii vom spune Popescu, care are nevoie de cateva mii de lei pentru redecorarea locuintei. Nu mai pot face credit. Au deja doua si platesc rate de 1.242 de lei. in plus, cateva sute de lei pentru inca o rata ar destabiliza complet bugetul familiei. Asa ca domnul si doamna Popescu aleg sa mearga la broker. Afla ca pot obtine bani in plus, cu aceeasi suma platita ca rata. Astfel, creditul de nevoi personale de 19.000 de lei, cu suma de 10.500 lei in sold, pentru care era platita o rata de 400 de lei lunar, precum si creditul in valoare de 40.100 lei, cu suma de 39.200 lei in sold, pentru care se platea o rata de 842 de lei lunar vor fi stinse cu credit de refinantare in valoare de 60.000 de lei, pe o perioada de 84 de luni, pentru care familia va plati o rata de 1.248 de lei. in acest fel, familia face rost de 10.000 de lei si va pati lunar cu doar 6 lei mai mult decat pentru cele doua credite.

Orice credit este refinantabil

Brokerii de credite stiu cel mai bine care este creditul de refinantare care se potriveste fiecarui imprumutant in parte. La fel cum stiu si ca sunt credite care, desi au fost luate in perioade de boom economic, nu merita sa fie refinantate. "Vin oameni care vor sa ia mai multi bani. Sau care vor ori sa reduca numarul ratelor, ori sa uneasca toate creditele pentru o rata mai mica. Dupa 6 luni, orice credit poate fi refinantat. Dupa un an de cand s-a primit un credit, nici nu se mai plateste comision de rambursare anticipata. Depinde de banca ce a acordat creditul in prima instanta. Sunt credite care merita sa fie refinantate si credite care nu merita. Problema este insa ca sunt multe persoane care s-au indatorat atat de mult, incat nici refinantarea nu mai este o solutie. inainte nu se verificau creditele atat de aspru. Acum, orice leu pe care il iei din banca, se vede ", a spus Nicoleta Ghita, franchise manager la Kiwi Finance.

De cele mai multe ori, sibienii care au nevoie de bani in plus, vin cu o garantie imobiliara si, in acest fel, pleaca cu mai multi bani acasa si cu o rata mai mica decat avusesera inainte de refinantare. Dezavantajul este acela ca, in final, perioada de creditare fiind extinsa, costul total al creditului este mai mare. Un alt dezavantaj este acela al platii evaluarii si al notarului pentru ipotecare. Bancherii s-au gandit, insa, la toate. Sunt banci care platesc aceste cheltuieli, conditia fiind mutarea creditului.

Cel mia bun credit de refinantare pus la dispozitia sibienilor este unul de nevoi personale cu ipoteca, cu o dobanda anuala efectiva (DAE) de doar 6,2%.
de Laura Buciu


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 15 martie 2011


Poza Zilei Sibiu - Sibiu Cycling Tour 2020

Sibiu Cycling Tour 2020
~ 13 august 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 27 iulie 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 07 2020 07:25 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter