SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCum motiveaza Cindrea intentia de a controla negocierile noilor contracte de pe Aeroport

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »


Presedintele CJ Sibiu, Ioan Cindrea, a anuntat ca doreste ca in comisiile de negociere si selectionare a companiilor care sa opereze pe Aeroportul International Sibiu sa fie trei reprezentanti din partea Consiliului Judetean pe care il conduce.
In acest scop, Cindrea a initiat un proiect de hotarare pentru modificarea Regulamentului de organizare si functionare a Aeroportului, regie autonoma al carei unic actionar este CJ Sibiu. `Dorim sa avem transparenta si negocierile sa se faca si sub coordonarea CJ. Eu cred ca e nevoie de o prezenta mai activa a Consiliului Judetean alaturi de aeroport. Nu excludem factorii de decizie - directorul, directorii adjunctii ai Aeroportului -, dar intarim echipa pe zona juridica si tehnica, pentru ca este o negociere extrem de importanta pentru noi linii aeriene. Pentru ca implica si ajutoare de stat`, a spus Cindrea.
Potrivit lui, reprezentantii impusi de CJ in comisiile de negociere vor avea ca responsabilitate `zona tehnica, economica si cea juridica`.
`Comisia este indreptatita sa aleaga si sa imi propuna mie si Consiliului Judetean contractul de asociere. Va asigur ca nu ne vom bate joc de banul public`, promite Cindrea.

Noul mesaj: sa nu ne grabim

Ioan Cindrea a lansat si un nou semnal legat de Aeroport: graba nu e necesara, sustine Cindrea, care imediat dupa alegerea sa in functie a anuntat modificari ample in jurul activitatii Aerogarii (reabilitarea rapida a lucrarilor prabusite, extinderea numarului de curse, extinderea activitatii). Acum, Cindrea spune ca selectionarea companiei sau a companiilor care sa ofere noi destinatii la preturi reduse nu are un termen de finalizare. `N-am stabilit o perioada limita. Perioada va fi cea optima pentru a gasi cel mai sau cei mai buni parteneri in Aeroport. Ne-am propus ca pana in vara sa avem negocierile si sa stim clar cine va opera pe aeroportul din Sibiu. Nu ne obliga si nu ne grabeste nimeni. Este un lucru prea important pentru judetul Sibiu`.

In sedinta de joi a Consiliului Judetean, Ioan Cindrea va propune consilierilor judeteni adoptarea unui proiect de hotarare prin care propune ca el sa fie cel care numeste comisia care sa negocieze contractele comerciale cu acele companii aeriene care doresc Sibiul printre destinatii. Mai mult, potrivit proiectului, Cindrea va fi cel care va avea ultimul cuvant in finalizarea contractelor cu companiile aeriene.


Citeste si
Proiect de hotarare: Cindrea vrea controlul negocierilor de pe Aeroport
de Traian DELEANU


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 28 noiembrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 23 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter