SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Cum sa scapam de celulita?

Stiri din Sibiu: Reportaj Adauga un comentariu »

A venit vara asa ca fustele si pantalonii scurti sunt tinute obligatorii, daca vrei sa faci fata cu brio caniculei. Dar ce te faci cand „coaja de portocala " iti creeaza probleme si te face sa ocolesti tinutele sumare. Solutia este un tratament anticelulitic sau un masaj corespunzator.

Dincolo de orice indicatii si tratamente care mai de care mai istovitoare si indelungate, trebuie inteles ca celulita nu mai e demult doar o problema estetica. in ultimul timp a devenit o boala cauzata in special de programul de viata nesanatos: stres, agitatie, dereglaje hormonale sau chiar ca o mostenire genetica. Este demonstrat ca femeile retin usor apa in corp, apa pe care nu reusesc sa o elimine in totalitate. Retentia de lichide duce, in timp, la aparitia „pielii de portocala ". Prin urmare, celulita nu este o acumulare necontrolata de grasime, ci o boala la nivel celular. De aceea, orice remediu trebuie inceput de sus in jos, de la celula spre piele. Specialistii recomanda tratamentul cu aparatul Transio care asigura drenajul optim la nivel celular, ajutand la eliminarea apei din tesut. Dincolo de efectele vizibile, in urma analizelor efectuate, s-a constatat scaderea uremiei si a creatinuriei si cresterea ureei urinare si a creatinemiei, dovada a eliminarii pe cale renala a produselor toxice, atat de „vinovate " de aparitia celulitei. Chiar din timpul tratamentelor se vor observa imbunatatiri uimitoare ale aspectului pielii. Dar cel mai important este ca acest tratament rezolva problema din interior, de la cauza aparitiei celulitei. Celulele sunt revigorate, se intensifica schimbul de substante la nivel celular iar asta te va ajuta sa te simti mult mai bine in pielea ta. Daca ati incercat pana acum diete, creme anticelulitice, impachetari cu parafango, programe de exercitii epuizante, dar rezultatele nu au fost cele dorite, e timpul sa gandesti altfel. Fii constienta ca celulita e o boala, iar amelioarea ei tine doar de actiunea asupra cauzei!
Masajul impotriva portocalei
Masajul anticelulitic este o metoda naturala de a scapa de celulita si de efectul neplacut al ei. Masajul se aplica pe spate, brate, abdomen, solduri, fese si picioare, trebuie aplicat ferm si insistent, uneori chiar cu riscul de a durea putin. Pentru efecte imediate se recomanda ca masajul sa se faca cu ajutorul unor creme anticelulitice profesionale. Masajul actioneaza asupra pielii, muschilor, ligamentelor si de asemenea stimuleaza activitatea organelor interne. Efectele benefice ale masajului sunt insa multiple. in primul rand, indepartarea aspectului nedorit al "cojii de portocala" prin eliminarea excesului de sebum si al stratului de celule moarte, reducerea contractilor si spasmele musculare, previne aparitia de noi depozite de grasime si creste elasticitatea si tonusul pielii prin stimularea circulatiei sanguine si celei limfatice. De asemenea tonifica musculatura, imbunatateste digestia, reduce sau chiar elimina constipatia. Rezultate vizibile apar dupa cel putin 6 - 8 sedinte de masaj profesionist, efectele fiind pierderea catorva centimentri in circumferinta coapselor si abdomenului, pielea devine mai neteda si se elimina vizibil aspectul de celulita. Pentru o eficacitate sporita este recomandat ca odata cu inceperea sedintelor de masaj sa va schimbati sau sa va imbunatatiti stilul de viata. Mai precis,incercati sa renuntati sau reduceti la minim fumatul, beti foarte multa apa, consumati zilnic legume si fructe proaspete, eliminati sau reduceti consumul de carne, mezeluri si dulciuri. Foarte important este sa alergati zilnic intr-un parc sau mergeti la o sala de fintess. Doar asa veti reusi sa indepartati celulita!
de Gabriela ROMAN


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate luni, 11 iunie 2007






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 19 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter