SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Cupa Davis, cu sprijin de la sibieni

Stiri din Sibiu: Sport Adauga un comentariu »

Dupa cateva zile in care organizarea meciului de Cupa Davis Romania-Rusia a fost in ceata, ieri a sosit la Sibiu, pentru prima oara si noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis (FRT), Ruxandra Dragomir. Dupa ce omul de afaceri Aurel Munteanu, invinsul Ruxandrei in alegerile pentru presedintia federatiei, si-a luat mana de pe organizarea partidei, Dragomir a cerut sprijin din partea autoritatilor locale. " Am discutat atat la Consiliul Judetean cat si la Primarie si am gasit o disponibilitate mare de a ne ajuta. Timpul este scurt, dar nu avem ce face, pentru ca suntem nevoiti sa preluam o organizare care a fost deja inceputa. in privinta domnului Munteanu, nu stiu ce sa spun. Am incercat sa-l sun de nenumarate ori, am vorbit cu Andrei Pavel (n.r.- capitanul echipei) care i-a transmis ca vreau sa ma intalnesc cu dansul, dar nu am primit niciun raspuns. in aceste conditii, nu am ce sa mai fac. Trebuie sa luam totul de la inceput ", a declarat Ruxandra Dragomir.

Poze de la meciul Victor Crivoi vs Marat Safin (51 poze)

Poze de la meciul Victor Hanescu vs Mikhail Youzhny (23 poze)

impreuna cu CJ a fost angajata o firma care sa se ocupe de montarea lojelor care au fost date jos de Aurel Munteanu. " Vom munci zi si noapte pentru a termina totul la timp, iar organizarea sa fie asa cum trebuie ", a adaugat presedintele FRT.

La randul sau, vicepresedintele CJ Ioan Banciu a declarat ca " vom sustine logistic cu tot ceea ce putem organizare, insa bani mai multi decat au fost alocati (n.r.-126000 lei) nu vom da ". Acesta mai spune ca sa decis implicarea in organizarea pentru a nu face Sibiul de ras. " Chiar daca noi nu avem nicio vina in disputele din federatie, pana la urma, daca nu iese bine va fi o pata pentru Sibiu ".

in privinta sanselor Romaniei in fata Rusiei, Ruxandra Dragomir este optimista. " Chiar daca rusii au patru jucatori in primii 50 ai lumii, eu sunt convinsa ca Andrei Pavel va putea sa aduca echipa in cea mai buna forma. Iar surprizele sunt posibile ".

Primul jucator roman care va ajunge la Sibiu va fi Victor Hanescu, acesta urmand ca azi sa sustina primul antrenament in " Transilvania ". Delegatia Rusiei va sosi duminica dupa-amiaza.
" Hawk eye " in premiera in Romania

La meciul care se va desfasura in perioada 6-8 martie, in sala Transilvania va fi montat in premiera pentru Romania, sistemul " Hawk eye " (Ochi de vultur), care anunta atunci cand o minge a iesit in afara terenului. Sistemul a sosit ieri la Sala Transilvania si a fost comandat de echipa Rusiei, care a platit 60000 euro pentru inchirierea lui timp de doua saptamani. " Noi nu stim cum se foloseste, asa ca vor veni la Sibiu trei reprezentanti ITF care il vor monta. Acestia vor ajunge la Sibiu pe 1 martie ", a declarat un reprezentant al FRT.

Mai multe bilete decat la Romania-Franta
Presedintele FRT a declarat, joi, ca in acest an vor fi puse in vanzare mai multe bilete fata de anul trecut, cand la sibieni au ajuns doar 200. " Sala va avea aproximativ 2000 de locuri, iar 500 de bilete trebuie acordate obligatoriu echipei Rusiei, Federatiei Internationale, cluburilor din Romania si staff-ului federatiei romane. Probabil vom mai avea si noi nevoie de cateva pentru protocol, iar restul vor fi puse in vanzare ", a spus Dragomir. Pretul unui pachet la toate meciurile este de 100 lei, iar cei care vor sa mearga doar la unele jocuri, biletele vor costa 35 lei in prima si a treia zi, si 30 lei in ziua a doua. " Din pacate, inca nu stim cand se vor pune in vanzare. Ele ar fi trebuit sa se vanda deja, dar abia acum sunt la tiparit ", a spus Dragomir.


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate joi, 26 februarie 2009






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 05 mai 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter