SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGCurse spre Londra incepand din iunie

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Prima cursa low-cost de pe Aeroportul International Sibiu va decola in luna iunie spre Londra Luton.

Un bilet pentru primul zbor, dus, costa 319 lei, iar pentru luna octombrie exista si bilete la sub 200 lei.

"Aeroportul International Sibiu reprezinta o poarta importanta care face legatura dintre judetul Sibiu, sudul Transilvaniei si lumea intreaga. in acelasi timp, Aeroportul International Sibiu este unul dintre cele mai importante puncte ale Strategiei de dezvoltare economico - sociala a judetului nostru, iar eforturile noastre, ale echipelor de conducere de la Consiliul Judetean si de la Aeroportul International Sibiu, se concentreaza pe introducerea de noi curse aeriene spre zone importante din Vestul Europei, in care cetatenii si oamenii de afaceri isi doresc sa circule. Este foarte bine ca astazi semnam contractul cu Wizz Air, o companie aeriana valoroasa si cu o evolutie dinamica in ultima perioada. Speram ca aceasta noua cursa aeriana, dintre Sibiu si Londra, pe care o deschide astazi partenerul nostru de la Wizz Air este un inceput important in dezvoltarea de noi curse aeriene spre alte destinatii importante din Vestul Europei, in folosul cetatenilor din judetul nostru si din centrul tarii ", a spus Ioan Cindrea, pre`edintele Consiliului Judeean Sibiu.

Ioan Banciu, vicepresedintele CJ, a declarat si el ca acesta este doar primul pas, iar deschiderea de noi rute va continua.Ajutoare de statCompania Wizz Air a semnat un contract pentru mai mult de 5 ani cu Aeroportul Sibiu, prin care se angajeaza ca pastreaza ruta, iar in schimb va primi ajutoare de stat din bugetul Consiliului Judetean Sibiu.

György Abrán, director in cadrul Wizz Air, a fost prezent ieri la Sibiu, pentru a anuna semnarea acestui contract.

"Deschiderea rutei Sibiu - Londra Luton este inca un pas care confirma ca suntem o companie aeriana a romanilor. Oferim acum peste 70 de rute clientilor din Romania, dar si vizitatorilor ", a spus Abrán.Director nou la AeroportAeroportul International Sibiu are un nou director, Marius Ioan Girdea, dupa ce concursul organizat de institutie s-a finalizat.

" Acesta este, cu siguranta, primul pas pe care noi, Aeroportul International Sibiu si Wizz Air, cu sprijinul Consiliului Judetean Sibiu, il facem in crearea unui parteneriat solid si durabil, al carui unic scop este acela de a valorifica necesitatea existenta la nivelul zonei centrale a Romaniei pe linia dezvoltarii conexiunilor aeriene cu zonele de interes din Europa si nu numai ", a spus Girdea.

~i Gheorghe Velicu, cel care a asigurat conducerea interimara a Aeroportului, a fost prezent la eveniment.
de Sorana Maier


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 14 februarie 2014


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 04 decembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter